4711 Floral Collection Magnolia

4711 is een van mijn favoriete merken als het op geurtjes aankomt. Hun geuren zijn altijd fijn, simpel en clean, en ze komen heel vaak met een nieuwe geur op de markt. De laatste nieuwe 4711 is de Floral Collection Magnolia, en ik deel hem vandaag graag met je!

4711 Floral Collection Magnolia

Je kent vast de originele 4711 geur, met de turquoise-kleurige verpakking. Een echt cultproduct, en ze zitten niet stil. Ze lanceren regelmatig nieuwe geurtjes, en met hun Acqua Colonia lijn lichten ze de verschillende noten uit de parfums uit in betaalbare, frisse parfums.

De Floral Collection Magnolia geur is nieuw, en zit in een roze verpakking. Meteen al extra punten van mij, want ik hou van roze!

4711 Floral Collection Magnolia, € 19,95

4711 Floral Collection Magnolia

De verpakking en de sfeer van het parfum hebben iets romantisch. Ik vind bovendien dat je aan de kleur van de verpakking van een parfum vaak al kan zien wat voor geur het is. Roze geuren zijn vaak bloemig en romantisch. Echt iets voor mij!

4711 Floral Collection Magnolia

Topnoten

  • Mandarijn
  • Zoete sinaasappel
  • Roze peper

Hartnoten

  • Fresia
  • Magnolia
  • Jasmijn

Basisnoten

  • Sandelhout
  • Cashmeran

4711 Floral Collection Magnolia

Bij het sprayen van het parfum ruik je eerst een citrus-achtige bloemengeur, en die bloemengeur wordt steeds opvallender. Het parfum is eerder een beetje aan de zware kant (voor een bloemengeur, tenminste) en is dus ideaal voor herfst en winter.

4711 Floral Collection Magnolia

4711 Floral Collection Magnolia is een geurtje voor jou als je houdt van bloemige geuren, die net wat stijlvoller en zwaarder zijn. Het sandelhout in de basis zorgt altijd voor een erg volwassen, tijdloos effect, en dat is bij deze 4711 Floral Collection Magnolia niet anders.

4711 Floral Collection Magnolia, € 19,95

Lijkt dit geurtje iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.