Outift: Pleat It

Je ziet ze overal: plooirokjes, ook wel tennisrokjes genoemd. Ik moest eerst even nadenken of ik ze wel tof vond, maar na een paar hele geslaagde outfits op Instagram tegen te komen, was ik overtuigd. En nu heb ik er zelf ook ééntje, en vandaag laat ik je graag mijn plooirokjes-outfit zien!

Outift: Pleat It

Outift: Pleat It

Outift: Pleat It

Outift: Pleat It

Outift: Pleat It

Dit is een outfit voor als het een beetje warmer is, zoals woensdag het geval was. Ik draag een plooirokje met een vrij simpele top en een paar sneakers.

Mijn rokje én top bestelde ik allebei bij ASOS. Ze waren al best betaalbaar, maar door de kortingscodes van Knack kon ik ze ook nog eens met korting scoren. Het is duidelijk altijd de moeite om voor je afrekent even te gaan kijken of er een kortingscode te vinden is.

Mijn rokje is van Bershka. Ik was al eventjes op zoek naar het perfecte plooirokje, en deze lichtgrijze variant was exact wat ik zocht. Het rokje is strak aan de taille, en de band bovenaan is een beetje breder waardoor mijn taille extra benadrukt wordt. De plooien zorgen voor een erg flatterend model, zelfs voor mijn brede heupen.

De top die ik draag is van ASOS Design, een van mijn favoriete merken. Ze hebben altijd originele stuks die héél erg on trendzijn en meestal zijn ze ook heel goed geprijsd. Deze top kostte bijvoorbeeld maar €19,99, en dat is echt weinig voor de kwaliteit. Hij is gemaakt van 100% katoen, en heeft een print die ik zou omschrijven als een kruising tussen luipaard- en koeienprint. Bovendien heeft de top ook schoudervullingen, en daar was ik ook al fan van in een van mijn vorige outfits!

Verder hou ik het erg simpel met mijn favoriete paar witte sneakers van Tommy Hilfiger. Een plooirokje met witte sneakers heeft iets heel sportief maar toch elegant. Oh, en mijn zwarte accessoire op de grond is Simba, de allerliefste kat van de wereld. Hij wilt altijd zijn waar ik ben, dus als ik thuis werk is hij zo goed als altijd binnen de twee meter van waar ik ben.

Rokje: Bershka // Top: ASOS Design // Sneakers: Tommy Hilfiger

Wat vind jij van de tennisrokjes trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.