Méér dan gewoon thee: Tastea

Ik hou van koffie, maar ik hou ook ontzettend van thee. Zeker nu het weer wat kouder wordt, kan een kop thee mij vrolijk maken en superveel sfeer toevoegen. Ik kreeg twee theesoorten opgestuurd van Tastea, die ik erg graag wilde proeven! Vandaag vertel ik je meer over Tastea en twee van hun smaken: BAE Sweet en Picture Perfect.

Taste The Goodlife met Tastea, want ze bieden meer dan gewoon thee. Met hun lifestyle theeën ontspan je, of krijg je juist meer energie. Elke thee heeft z’n specifieke eigenschappen en ingrediënten. Wat voor thee je ook zoekt: licht of zwaar, zoet of kruidig, je vindt jouw perfecte thee bij Tastea.

Méér dan gewoon thee: Tastea

Ik kreeg een supermooie giftbox opgestuurd, waarvan ik de doos alvast erg stijlvol vind. Hij is mat zwart, met gouden letters, en dus ideaal om als cadeau te geven. In de doos zaten twee soorten thee: BAE Sweet en Picture Perfect, en er zat ook een theebeker bij.

Ik wil al even iets vertellen over de theebeker, want die is echt heel erg fijn. Hij is dubbelgelaagd, waardoor hij nooit te warm is om vast te houden, en waardoor je thee ook lang lekker warm blijft. Door het filtertje bovenaan kan je gewoon je thee in de beker doen en het water erbij voegen. Laat je thee trekken en giet hem uit. De filter zorgt ervoor dat er geen kleine stukjes in je thee zitten, zodat jij meteen kan genieten van je heerlijke tas!

Méér dan gewoon thee: Tastea

In totaal heeft Tastea 29 verschillende soorten thee (ik hoop dat ik juist geteld heb, het zijn er alleszins echt veel). Ze gaan van simpel naar speciaal, van licht naar zwaar, van zoet naar kruidig. Ik raad aan om ze allemaal te bekijken, want er zitten er echt een paar tussen die superorigineel zijn.

Méér dan gewoon thee: Tastea

Ik begin met BAE Sweet, waarvan het eerste woord BAE staat voor Before Anyone Else. Het is echt een verwen-thee, met rooibos en citrus-achtige ondertonen. Hier en daar zit ook een korenbloem, waardoor de thee echt uniek en héérlijk wordt. Deze thee moet 7 tot 10 minuten trekken, en geeft elke dag de nodige dosis romantiek en zoetheid.

Tastea BAE Sweet, € 17,95

Méér dan gewoon thee: Tastea

Picture Perfect is ook een “roze” thee, maar hij is toch helemaal anders. Deze thee zou voordelig zijn voor je huid, haar en nagels, en bevat groene thee, framboos en passievrucht. Opnieuw een unieke blend die je je innerlijke schoonheid in een paar slokken doet terugvinden. Deze thee moet 3 tot 5 minuten trekken.

Tastea Picture Perfect, € 27,95

Hou jij ook zo van thee? Welke blend zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.