Rimmel London Mini Power Palette

Voor een mooie make-up look hoef je echt geen honderden producten te hebben. En al helemaal niet met de Rimmel London Mini Power Palettes. Het zijn doosjes met 4 oogschaduws, 1 lipkleur en 1 wangkleur, waarmee je gemakkelijk een volledige make-up look maakt. 

Rimmel London Mini Power Palette

Het Rimmel London Mini Power Palette is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Van neutraal naar kleurrijk, er zit voor iedereen iets tussen. Voor €15,99 kan je ze al krijgen, en dat is best betaalbaar voor dit 3-in-1 product. Je krijgt in één doosje zowel oogschaduw als een liptopper en een highlighter.

Rimmel London Mini Power Palette, € 15,99

Rimmel London Mini Power Palette

Hierboven zie je alle tinten op een rijtje (ik heb de laatste twee omgewisseld, per ongeluk!):

1. Fearless, met bruine tinten

2. Sassy, een palette met goud-bronzen tinten

3. Queen, een combinatie van bruin-roze tinten

4. Pioneer, het meest kleurrijke palette

6. Fierce, warme, goud-roze tinten

5. Boss Babe, een khaki palette

De paletten bevatten elk vier verschillende oogschaduwtinten, die je links in het palette ziet. Rechts van de oogschaduws zit een crème die je kan aanbrengen op je lippen, maar ook als highlighter. Helemaal rechts in het palette zit een poederhighlighter.

Rimmel London Mini Power Palette

001 – Fearless

Ik begin met het meest neutrale palette uit de rij. Fearless bevat een matte, mediumbruine oogschaduw, een glanzende taupekleur, een glanzende bruine tint en een matte donkerbruine tint. De liptopper is een warme, gouden tint met een lage dekking, en de highlighter is een gouden, subtiele poeder.

Rimmel London Mini Power Palette

Op de foto hierboven zie je de oogschaduws op mijn ooglid. De kleuren zijn mooi en gemakkelijk om mee te werken, maar ze pakken niet heel erg goed op mijn huid. Toch is het resultaat mooi, voor een subtiele en neutrale look.

Rimmel London Mini Power Palette

Hierboven zie je de liptopper op mijn lippen. Het is zeker niet hetzelfde als een lipstick, maar een crème die wat glitter toevoegt aan je lippen. Ik denk dat hij vooral mooi zou zijn in combinatie met een lipstick. Een beetje glans en glitter is altijd gepast, vind ik!

Rimmel London Mini Power Palette

002 – Sassy

Het tweede palette is een stuk warmer. De tinten gaan van een satijnen lichtbeige tint naar glanzend goud, naar mat brons en mat bruin. De lipkleur is dan weer heel koel, en heeft een parelmour finish en de highlighter is dan weer warm.

De kleuren uit Sassy zijn de tinten die ik zou gebruiken voor een natuurlijke look. Ze zijn warm, maar toch neutraal, en het pigment is wat sterker dan bij het eerste palette.

Rimmel London Mini Power Palette

003 – Queen

De derde variant is Queen, een combinatie van bruin en roze. De tinten zijn koel, en iets kleurrijker dan de eerste twee paletten. De oogschaduws zijn glanzend witgoud, glanzend roze, mat koel bruin en mat roodbruin. De pigmentatie van de oogschaduws is erg laag, dus dit is niet het palette waarmee je een opvallende, kleurrijke look kan maken. De liptopper is erg koel en heeft een paarse glans, en de highlighter is een mooie neutrale beige tint.

Rimmel London Mini Power Palette

004 – Pioneer

Als je van deze kleuren niet vrolijk word, weet ik het ook niet meer! Pioneer is een palette met een sterke pigmentatie. De oogschaduws zijn mat perzikkleurig, mat oranjebruin, glanzend aquablauw en bordeaux-paars met een satijnglans. Ze zijn stuk voor stuk stevig gepigmenteerd, dus ik ben onder de indruk. De liptopper is roze met een roze glans, en de highlighter is weer wat neutraler. Een prachtig palette.

Rimmel London Mini Power Palette

005 – Boss Babe

Een luxueuze combinatie van donkergroen en goud, dat is Boss Babe. De oogschaduws zijn glanzend goud, glanzend donkergroen, mat grijsblauw en glanzend donkerbruin met gouden shimmers. De liptopper is neutraal tot warm en de highlighter is een warme, gouden tint.

Qua pigmentatie zijn de tinten uit het Boss Babe palette heel sterk, met uitzondering van de tint linksonder in het palette die net wat zachter is.

Rimmel London Mini Power Palette

006 – Fierce

Van de tinten uit het palette Fierce word ik ook helemaal blij. Ik hou van roze, maar dit palette maakt de tinten erg draagbaar. De oogschaduws zijn mat lichtbeige, glanzend oranjerood, glanzend warmroze en mat baksteenrood. De liptopper is witgoud en de highlighter is warm en een beetje perzikkleurig.

De pigmentatie in dit palette is erg goed. Voornamelijk de glanzende tinten zijn sterk gepigmenteerd, en de matte zijn ook best goed.

Conclusie

De Rimmel London Mini Power Palettes zijn best leuk om te gebruiken. Ze bevatten én een kleur voor je ogen, én een kleur voor je lippen, én een highlighter. Qua pigmentatie verschillen ze een beetje van kleur tot kleur. Mijn favorieten zijn SassyPioneer en Fierce. Die zijn het mooist gepigmenteerd, en hebben naar mijn mening ook de mooiste kleuren.

Rimmel London Mini Power Palette, € 15,99

Welke kleurencombinatie vind jij het mooist?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.