Outfit: een floeren broek

Mijn outfit vandaag is weer een toppertje. Ik draag een van mijn favoriete trends van het moment: een floeren broek. Bij ons in Stoffe & Koffe noemen we de stof ribfluweel, maar dat bekt niet zo goed. Ik blijf het dus een floeren broek noemen! Ik draag vandaag ook mijn nieuwste paar Guess schoenen.

Outfit: een floeren broek

Outfit: een floeren broek

Outfit: een floeren broek

Outfit: een floeren broek

Mijn sneakers zijn van Guess, want wat hebben die toch leuke sneakers! Ze zijn soms een beetje over the top, maar dat vind ik nu en dan wel eens leuk. Ik vond ze online bij Shuz, een schoenenwebshop waar ze ook merken als BlackstoneCalvin Klein en Boss aanbieden. Tegenwoordig ben ik heel erg into sneakers met dikke zolen. Die voelen toch altijd net wat steviger aan, en ze ondersteunen je rug veel beter dan schoenen met fijne zolen.

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie floeren broek, en bij Bobo vond ik deze wijde broek met stretch. Hij zit heel flatterend en doet mijn benen een beetje langer lijken. Ik hou ervan om lichte, neutrale tinten te combineren, en dat gaat heel goed met deze broek.

Bovenaan heeft de broek een elastiek, dus hij zit lekker en past ook als je je een beetje opgeblazen voelt. Ideaal nu de feestdagen stilaan in zicht beginnen te komen.

Ik combineer mijn broek met een witte blouse met strik, ook van Bobo. Een witte blouse is altijd op z’n plaats, en door het strikje zorgt de blouse ervoor dat mijn broek er net wat meer professioneel uitziet.

Omdat het echt wel kouder aan het worden is, draag ik een grofgebreide cardigan die ik ook bij Bobo vond. Een oversized cardigan ziet er niet enkel mooi en casual uit, maar ze voegen dat extra beetje gezelligheid toe aan een koude, herfstige dag. Ik heb deze in het bruin en in het beige besteld, en ik vind ze allebei prachtig.

Broek: Bobo // Blouse: Bobo // Cardigan: Bobo // Sneakers: Guess

Hou jij ook zo van floeren broeken?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.