Outfit: door de wind, door de regen

Ik heb onlangs iets gedaan waarvan ik nu vind dat het een van de beste beslissingen van mijn leven was. Ik heb een winterjas besteld bij Protest. Het is eigenlijk een ski-jas, maar hij is echt heel mooi en hij houdt mij zo ontzettend warm. Van mij mag het deze winter sneeuwen, waaien en zelfs regenen. Met mijn jas heb ik het warm!

Outfit: door de wind, door de regen

Outfit: door de wind, door de regen

Outfit: door de wind, door de regen

Outfit: door de wind, door de regen

Outfit: door de wind, door de regen

Over het algemeen vind ik het belangrijker dat een winterjas er mooi uitziet dan dat hij mij echt warm houdt. Maar met deze van Protest heb ik het alletwee gekregen. Hij is vrij simpel, want ik koos voor een basic en zwart model, maar hij is flatterend en geeft een sportieve look.

Maar het feit dat hij er mooi uitziet is niet eens het beste aan de jas, want hij houdt mij echt heel warm. Ik heb het nog geen enkele keer koud gehad met deze jas – en normaal ben ik een échte koukleum. Hij is gemaakt van softshell, een stof die je beschermt tegen regen en wind, en toch comfortabel zit. De jas is PFC-vrij, wat betekent dat hij een stuk milieuvriendelijker geproduceerd is.

De jas heeft 10 000 mm waterdichtheid en 10 g ademend vermogen. Ik weet er helemaal niks van, maar ik kan je wel vertellen dat ik met deze jas zonder problemen door wind en regen fiets. Het is niet de eerste keer dat ik iets van Protest draag, en ook niet de eerste keer dat ik zo tevreden ben met het merk. Bekijk zeker ook eens hun hoodies, sweaters en winterjassen voor mannen!

Voor de rest bestaat mijn outfit uit een heel simpele look: ik draag een jeans van Lidl. Echt waar, ik heb een paar items in mijn kledingkast die ik online van Lidl bestelde en die nog steeds echt heel goed zijn. Deze jeans is er daar ééntje van: hij past perfect en is van hele goede kwaliteit, en hij heeft onderaan pareltjes. Dat laatste is een tof extraatje, maar het is wel niet zo handig als je voor iets op je knieën moet zitten, want dan doen ze echt pijn aan je benen, haha.

Ik draag een blouse die ik in een lokale boetiek kocht, een tijdje geleden. Hij heeft een marmer-achtige tie dye print die erg hip, maar ook stijlvol is.

Mijn trui is er eentje van H&M, ook al best oud, maar toch een mooie basic. Een trui over een hemd vind ik er altijd zo tof uitzien, ik draag het heel vaak tegenwoordig.

Mijn sneakers, ten slotte, ken je ook al: het zijn mijn sneakers van Tommy Hilfiger. Een witte sneaker is altijd gepast!

Jas: Protest // Jeans: Lidl // Blouse: lokale boetiek // Trui: H&M // Sneakers: Tommy Hilfiger

Heb jij een warme winterjas?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.