Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner

Weet je welk make-up product ik op dagelijkse basis meestal oversla? Oogpotlood. Ik vind het gewoon zo moeilijk om een oogpotlood te vinden dat niet uitloopt doorheen de dag. Maar dan kreeg ik de Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner opgestuurd, een oogpotlood dat 36 uur zou blijven zitten en ontzettend waterproof zou zijn. Laten we ze uitproberen!

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner

De Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner is verkrijgbaar in 8 kleuren, die ik vandaag allemaal probeer. Hij is intens gekleurd en zou echt heel erg goed blijven zitten. Het is een gel-achtige formule die over je huid glijdt en daardoor ook fijn is om aan te brengen.

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner, € 9,99

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner

De Tattoo Liner is dus een oogpotlood dat ten eerste heel goed blijft zitten, en dat ten tweede een intense kleur afgeeft. De kleuren gaan van en standaard intens zwart naar een opvallend turquoise. Dit zijn de verkrijgbare kleurtjes van de Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner van links naar rechts in mijn doosje:

 • 940 Rich Amethyst, een paarse kleur
 • 922 Intense Green, een best wel felgroene kleur
 • 901 Intense Charcoal, een medium grijze tint
 • 911 Smooth Walnut is warm- mediumbruin
 • 910 Bold Brown, een donkerbruine tint
 • 921 Deep Teal, een donkerturquoise kleur
 • 900 Deep Onyx, hét zwarte potlood uit de lijn
 • 920 Striking Navy, een donkerblauw potlood

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner

Op de foto hierboven zie je alle kleuren, in een andere volgorde (waarvoor mijn excuses). Even los van de kleuren: de formule is écht fantastisch. Het potlood glijdt over mijn huid en laat een intense lijn achter.

Omdat het een potlood is, met een slijpbare punt, is het moeilijk om een heel dun lijntje te zetten. Als je echt een heel dun, fijn lijntje wil, dan kan je beter een liquid liner gebruiken, maar ik vind het wel fijn om een iets dikker lijntje te zetten.

Qua houdbaarheid ben ik ook onder de indruk. De lijntjes die ik op mijn arm zette om swatches te maken waren heel erg moeilijk om ze er af te wassen. Ik moest een waterproof remover gebruiken om ze in beweging te krijgen, en zelfs dan was het een uitdaging. Proberen om bij het aanbrengen geen foutjes te maken, want je mag hun naam best letterlijk nemen.

Dit zijn de kleuren die je op de foto hierboven ziet:

 • 901 Intense Charcoal, een medium grijze tint
 • 910 Bold Brown, een donkerbruine tint
 • 900 Deep Onyx, hét zwarte potlood uit de lijn
 • 911 Smooth Walnut is warm- mediumbruin
 • 920 Striking Navy, een donkerblauw potlood
 • 921 Deep Teal, een donkerturquoise kleur
 • 922 Intense Green, een best wel felgroene kleur
 • 940 Rich Amethyst, een paarse kleur

Ik wil het als laatste nog even hebben over de slijpbaarheid van deze potloden. Ik las dat veel mensen problemen hadden met het slijpen, omdat de potloden niet van hout maar eerder van kunststof zijn. Ik heb het geprobeerd met een gewone puntenslijper, en dat lukt wel. Het is even zoeken, maar je krijg hem wel geslepen. Het puntje heel scherp houden is moeilijker op die manier, maar er is ook een andere manier. Onderaan kan je een stukje van het poltood trekken, en dan kan je met een wattenstaafje het potlood omhoog duwen waardoor de punt langer wordt. Die tweede manier vond ik zelf wat gemakkelijker, maar het is even zoeken.

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner

Conclusie

Ben jij op zoek naar een potlood dat écht waterproof is? Dan is de Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner zeker iets voor jou. Verkrijgbaar in 8 zeer draagbare kleuren en heel erg waterproof.

Maybelline Tattoo Liner Gel Pencil Eyeliner, € 9,99


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.