Optimaliseer je schoonheidsslaapje met Satin Pillow

Ik ben druk bezig met het inrichten van mijn slaapkamer, want ik wil er echt een ontspannende plek van maken. En nu is mijn slaapkamer nog een beetje beter geworden, want ik heb mijn gewone kussensloop ingeruild voor ééntje van Satin Pillow. Want wist je dat slapen op een satijnen kussensloop beter is voor je huid en haar? Ik vertel je er vandaag alles over.

Optimaliseer je schoonheidsslaapje met Satin Pillow

Als je je haar en huid goed verzorgt, ben ik alvast trots op je! Maar wist je dat je kussensloop er ook voor kan zorgen dat je huid en haar er beter gaan uitzien? Tegenwoordig slaap ik daarom elke nacht op een satijnen kussensloop van Satin Pillow. Door de satijnen weving wordt het vocht niet onttrokken aan je huid en haar, maar blijft je haar en huid gehydrateerd. Nu word ik niet meer wakker met “slaapplooien” in mijn huid, want het zachte satijn voelt niet alleen luxueus aan, maar heeft ook tal van voordelen:

 • Zorgt voor een gladde huid
 • Voorkomt slaapvouwen
 • Verfijnt rimpeltjes
 • Bestrijdt onzuiverheden
 • Kalmeert een branderige huid (acne)
 • Voorkomt gespleten haarpunten
 • Geen klitten en pluis meer
 • Vermindert vet haar
 • Behoud van haar- en wimper-extensions
 • Slaapt verkoelend
 • Anti-allergeen

Optimaliseer je schoonheidsslaapje met Satin Pillow

De Satin Pillow is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, zodat je hem kan matchen met je donsovertrek (of kies voor een contrasterende kleur, zoals ik deed). De stof voelt heerlijk zacht en glad, en voegt over het algemeen een extra gevoel van luxe toe aan je bed. Ik kan je alleen maar aanraden om te investeren in fijne stoffen voor op je bed. Het is heerlijk om ’s avonds mijn hoofd op de satijnen kussensloop van Satin Pillow te leggen. Ik kan je verzekeren: mijn schoonheidsslaapje is geoptimaliseerd!

De kussenslopen van Satin Pillow zijn verkrijgbaar op hun website.

Satin Pillow, € 19,99

Gebruik mijn code SILKE15 voor 15% korting op alles!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

 • Tamara schreef:

  Jaaaa ik slaap al jaren op een zijden sloopje en ben er echt zo tevreden over. Ook mijn dochter met kroeshaar slaapt erop en het houdt haar haren in een goede conditie zonder al te veel klitten. Ik gebruik hem het hele jaar door eigenlijk, alleen als er een hittegolf is wil ik hem nog wel eens inruilen voor een katoenen sloopje.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.