Outfit: Perfectly Warm

Ik vind het zalig weer, de laatste dagen. Het is echt herfst en overal liggen bladeren, maar toch komt de zon er een beetje door en is het niet te koud. Heerlijk om wandelingen te maken. Ik ging vandaag voor een outfit met zachte, warme kleuren. Perfect voor deze periode!

Outfit: Perfectly Warm

Outfit: Perfectly Warm

Outfit: Perfectly Warm

Outfit: Perfectly Warm

Outfit: Perfectly Warm

Ik draag vandaag een jurk die wat oversized is, met een mooie mantel met structuur, en een paar witte sneakers. Mijn jurk en mantel komen van OTTO, één van mijn favoriete webshops voor fashion!

Mijn jurk is van Vero Moda. Het is een blousejurk met een beige kleur. Op de voorkant zitten zakjes, die de jurk wat meet structuur geven, en er zitten franjes met daaronder de geplooide rok. De rok begint wat lager dan mijn taille, en normaal gezien zou ik dat niet kiezen omdat dat niet altijd flatterend is, maar bij deze jurk heeft dat iets jaren ’20 en schattig. Ik hou van dit soort oversized modellen!

De jas die ik draag is van Only. Hij komt uit de Unique lijn, en ik vond hem er echt supermooi uitzien. De stof is heel mooi van kleur: hij heeft de kleur van herfstbladeren! Bovendien heeft de stof ook een interessante structuur. Het doet me een beetje denken aan een zeemeermin, maar dat is misschien een beetje vergezocht, haha. De jas is verder gevoerd en heeft een rechte fit. Hij is ook verkrijgbaar in beige en antraciet, maar deze bruine variant was meteen mijn favoriet.

Ik combineerde de outfit met mijn witte sneakers van Tommy Hilfiger. Een witte sneaker maakt een outfit altijd wat sportiever, en bij deze outfit werkt dat echt wel.

Mijn tas, ten slotte, is er eentje van Valentino by Mario Valentino. Ik zag deze onlangs online en was er metéén verliefd op. De taupe-kleurige tas past bij elke outfit, en er kan best veel in.

Jurk: Vero Moda // Jas: Only // Sneakers: Tommy Hilfiger // Tas: Valentino by Mario Valentino

Ga jij ook zo vaak wandelen tijdens de herfst?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.