SmartRope: het slimme springtouw

Nu we allemaal thuis in lockdown zitten, en de fitness gesloten is, moeten we creatief zijn om onze beweging te krijgen. Ik probeer wel wat video’s met buikspieroefeningen te volgen, maar dat is zo saai! En toen kreeg ik een SmartRope opgestuurd: een springtouw dat jou ondersteunt bij het springen. Ik heb hem getest, en vertel er vandaag alles over!

SmartRope: het slimme springtouw

Ik kreeg de SmartRope PURE opgestuurd. SmartRope is hét slimme springtouw dat je kan koppelen met je smartphone. En op die manier kan je bijhouden hoeveel sprongen je hebt gedaan, en worden ook je calorieën en de tijd opgeteld. Superleuk is ook dat je vrienden kan uitdagen. Zo word je extra gestimuleerd om te sporten!

SmartRope PURE, vanaf € 49,95

SmartRope

Touwtje springen is leuk – dat vind ik, tenminste – en goed om in beweging te blijven. Mijn vriend werkt nu al een paar maanden van thuis uit, en zeker nu de fitnesscentra gesloten zijn zit hij eigenlijk de hele dag stil. Ik weet dat zijn situatie heel herkenbaar is voor velen, en daarom ben ik zo’n fan van de SmartRope. Het enige dat je nodig hebt is je SmartRope, je smartphone en een plekje om te springen.

SmartRope

De SmartRope PURE heeft een elegant en ergonomisch design, en kan heel veel:

✓ Calorieën, jumps en tijd bijhouden.

✓ Intervaltraining

✓ Doelen stellen

✓ Vrienden uitdagen

✓ Intern geheugen

✓ In lengte verstelbaar

✓ 2 uur opladen is 45 uur lang gebruiken

Je kan het springtouw koppelen met een handige app! Het is heel gemakkelijk, en super satisfying om te zien hoe goed je bezig bent!

SmartRope

Zie me gaan! Ik moet toegeven: ik heb echt een slechte conditie, dus ik ben al heel snel kapot. Maar ik vind het wel heel leuk om even te springen, en vooral omdat ik achteraf ook heel concreet kan zien hoeveel sprongen ik heb gedaan en hoeveel calorieën ik heb verbrand. Dat is heel motiverend, en je krijgt meteen het gevoel dat je iets bereikt.

SmartRope PURE, vanaf € 49,95

Beweeg jij genoeg tijdens de lockdown?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.