Outfit: Pied-de-poule love

Een van mijn favoriete trends van het moment is het pied-de-poule motief. Ik weet niet waarom, maar als ik pied-de-poule zie word ik altijd blij. Het is gewoon zo’n stijlvolle en tijdloze print, die elke outfit extra structuur geeft. Pied-de-poule is zo eens wat anders dan een gewone ruit, maar geeft toch een interessant effect. Vandaag draag ik dan ook een jas met pied-de-poule motief.

Outfit: Pied-de-poule love

Outfit: Pied-de-poule love

Outfit: Pied-de-poule love

Outfit: Pied-de-poule love

Outfit: Pied-de-poule love

Outfit: Pied-de-poule love

Valt het op dat ik tegenwoordig heel erg van de herfst hou? Ik weet het niet, maar ik heb zo het gevoel dat alles een beetje zwaar en neerslachtig is, en de gezelligheid van de herfst maakt het wat draaglijker.

Ik maak mijn outfits dan ook graag herfstproof. Deze outfit is perfect voor het weer: ik draag een skinny jeans met een losvallende top, witte sneakers en een herfstige jas met pied-de-poule motief.

Deze perfecte pied-de-poule jas is van Stradivarius. Ik heb niet heel veel items van deze populaire winkel, maar ik vind wel dat ze heel veel mooie dingen hebben. Mijn eerste shop-ervaring bij Stradivarius was een paar jaar geleden in Boedapest. Toen kende ik hem helemaal nog niet en ik heb er toen heel veel gekocht! Nu bestaat hij ook in België en je kan het merk ook vinden bij Zalando (dat is waar ik deze jas bestelde).

Ook met mijn blouse is er iets speciaals. Hij is namelijk handgemaakt door mijn fantastische mama, het creatieve brein achter Stoffe & Koffe. Zij heeft deze Silvi blouse uitgewerkt mét handleiding en gratis patroon, dus als je zelf een beetje kan naaien kan je dat zeker bekijken op de website van Stoffe & Koffe. Het is een super simpel model dat snel in elkaar zit, en dat je in heel veel verschillende stoffen kan maken. Ik heb deze variant in een zachte, beige tencel, maar ik heb er ook eentje met diagonale groene strepen.

Ik draag een simpele skinny jeans van Bershka. Een donkerblauwe skinny jeans is echt een basic, die heel fijn is om te combineren met interessante structuren en kleuren. Daarbij draag ik mijn witte sneakers van Tommy Hilfiger. Een paar witte sneakers is ook zo’n basic, die je bij zowat alles kan dragen.

Jas: Stradivarius // Blouse: Stoffe & Koffe // Jeans: Bershka // Sneakers: Tommy Hilfiger

Wat is jouw favoriete print van het moment?
 


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.