Kaartje2Go: gepersonaliseerde kaartjes

Stilaan begint het er meer en meer naar uit te zien dat de kerstperiode er dit jaar een beetje anders zal uitzien dan de andere jaren. We maken er het beste van, maar toch is het jammer dat we misschien niet met de hele familie samen zullen kunnen zijn. Normaal stuur ik geen kerstkaartjes, maar om dit jaar toch wat fijner te maken besloot ik om het toch te doen. Ik koos voor gepersonaliseerde kaartjes van Kaartje2Go.

Kaartje2Go: gepersonaliseerde kaartjes

Ze hebben heel veel verschillende kaartjes, dus het was een feest om ze allemaal te bekijken. Ik was heel erg aan het twijfelen om er eentje te kiezen waar je zelf een foto op kan zetten, maar Nikola, Simba en ik hebben niet echt een goede familiefoto. Uiteindelijk viel mijn keuze op dit kaartje met pakjes onder een kerstboom. Ik vond het er gewoon heel sfeervol uitzien en werd er meteen vrolijk van.

Kaartje2Go: gepersonaliseerde kaartjes

Je kan het kaartje helemaal personaliseren. Ik koos voor een dubbele kaart, omdat je die gemakkelijk kan rechtzetten, maar je kan ook voor een enkele kaart kiezen. Je kan ook het formaat van je kaartje helemaal zelf kiezen, en de teksten aanpassen. Weet je niet zeker of je wel tevreden bent? Vraag dan een gratis proefdruk van je kaartje! Oh, en je krijgt er ook enveloppes bij. Handig!

Kaartje2Go: gepersonaliseerde kaartjes
Kaartje2Go: gepersonaliseerde kaartjes

Ik ben heel blij met mijn kaartje, en Simba heeft het ook goedgekeurd. De levering is erg snel, en daar ben ik trouwens heel blij mee: ik ben elk jaar te laat met mijn kaartjes, dus ik kan met trots zeggen dat mijn familie en vrienden dit jaar wél een kaartje krijgen.

Bestel jouw kerstkaartjes bij Kaartje2Go.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.