Outfit: Boats!

Ik woon tegenwoordig superdicht bij de boten. Wat is het daar heerlijk om te wandelen, dus dat deed ik samen met Nikola. Mijn outfit was perfect voor een wandeling, want hij hield me lekker warm én ik zag er stijlvol uit. Ik ging voor een ton-sur-ton look met verschillende structuren.

Outfit: Boats!

Outfit: Boats!

Outfit: Boats!

Outfit: Boats!

Outfit: Boats!

Outfit: Boats!

Deze outfit is echt een van mijn favorieten. Ik vind niet vaak outfits die er mooi uitzien én die mij warm houden. Deze heeft het beste van twee werelden, dus ik ben fan!

Ik ging voor een gebreide jurk in beige met een rolkraag. Deze jurk is van Only en hij is een beetje oversized waardoor hij fijn zit. Ik heb hem achteraan op de taille een beetje vastgemaakt, waardoor hij net wat minder recht valt en flatterender om mijn lichaam zit. De jurk heeft lage schouders, en dat is voor iedereen erg mooi. De stof is vooral synthetisch, maar er zit ook een klein beetje wol in waardoor de jurk toch erg warm is.

Over mijn jurk draag ik een blazer met ruitjes. Ruiten zijn dit seizoen écht heel hip, of ze nu groot of klein zijn. Dit keer draag ik kleine ruitjes, met een warme ondertoon die perfect bij de rest van mijn outfit past. Deze blazer is van Selected Femme en heeft dubbele knopen.

Mijn laarzen heb je waarschijnlijk al gezien, want ik heb ze al van vorig jaar. Ze blijven favoriet want de kleur is gemakkelijk te combineren, en met een paar overknee boots kan je jurkjes dragen zonder het te koud te moeten hebben. Ik heb deze vorig jaar gekregen van VanHaren, maar ik vond ze online niet meer terug, dus hieronder vind je een linkje naar exact dezelfde laarzen van Anna Field.

Mijn tasje heb ik tweedehands gekocht. Het is een mini-handtas die duidelijk zijn inspiratie haalde bij Gucci. De kleuren en het bijtje op de flap vooraan zijn duidelijk herkenbaar. Ik vond dit tasje gewoon zo schattig, en het is echt heel fijn om vast te houden, haha!

Jurk: Only // Blazer: Selected Femme // Laarzen: Anna Field // Tasje: tweedehands
P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.