De beste Black Friday deals!

Aankomende vrijdag, 27 november, is het Black Friday. Ik geef toe, ik vind het eigenlijk een beetje belachelijk, maar het is wel een goed excuus om dat ene kledingstuk te kopen dat je eigenlijk al langer wou, maar dan met veel korting! Ik help je vandaag een handje, en deel de beste deals voor Black Friday!

Paula’s Choice

Bij mijn favoriete huidverzoringsmerk Paula’s Choice krijg je vanaf 23 tot en met maandag 30 november 20% korting op alles. Als je dus aan het twijfelen was om eens iets te bestellen, is het nu het perfecte moment. Mijn aanraders zie je hierboven. Heb je nog nooit een exfoliant geprobeerd? Geef het dan nu een kans! Ik gebruik het liefst de 2% Liquid BHA, die heeft mijn huid een paar jaar geleden echt gered! Ik schreef ook een blogpost met de verschillende exfolianten en waarom je ze moet gebruiken, lees hem hier.

Tegenwoordig gebruik ik ook de nieuwe Clinical Niacinamide 20% Treatment en da’s ook echt een topproduct tegen grove poriën en onzuiverheden. Lees alles over dit product in mijn blogpost.

Als laatste raad ik de dagcrème met SPF aan die ik op dit moment gebruik. Wat een topper is dat, zeg! Het is de Resist Anti-Aging Dagcrème SPF30. Hij is heerlijk licht en maakt mijn huid glad en zacht, moet niet lang intrekken en houdt mijn huid gehydrateerd én zorgt ervoor dat mijn make-up mooi blijft zitten.

Klik hier om naar de webshop van Paula’s Choice te gaan.


The Odenim

Op zoek naar een jeans van topkwaliteit die ook nog eens duurzaam is? Ga dan zeker een kijkje nemen bij The Odenim. Ik probeerde onlangs voor het eerst een van hun broeken uit, en het is écht de beste jeans van mijn leven. Hij zit echt supergoed, blijft altijd in model en flatteert mijn figuur. Van 23 tot en met 30 november scoor je al hun broeken met 30% korting.

Hierboven zie je links mijn jeans. Hij is écht perfect. Ik hou van een skinny jeans die een beetje korter is, en deze is gewoon alles wat je van een jeans wilt hebben.

In het midden zie je een broek met wijde pijpen die ik ook echt supermooi vind, en rechts zie je er eentje met slits onderaan. Dat laatste is erg hip op het moment!

Klik hier om naar de webshop van The Odenim te gaan.


& Other Stories

Wie houdt er niet van de prachtige kleding en heerlijke verzorgingsproducten van & Other Stories? Ook zij bieden op 27 november 20% korting op alles, en met de code FRIDAY20 kan je ook al op 26 november genieten van de 20% korting op alles. Op Cyber Monday, da’s 30 november, krijg je tot 50% korting op geselecteerde producten!

Klik hier om naar de webshop van & Other Stories te gaan.


COS

Ook een favoriet van velen is de winkel COS. Ze hebben zoveel stijlvolle stukken, die net wat anders zijn dan bij andere winkels. Tijdens de week van Black Friday krijg je 30% korting op geselecteerde items, en op 30 november krijg je maar liefst 30% korting op alles!

Klik hier om naar de webshop van Cos te gaan.


VanHaren

Tijd voor een nieuw paar schoenen? Nu is het perfecte moment, want bij VanHaren bestel je de hele week alles met 20% korting, tot 29 november. Ik ga altijd bij VanHaren kijken voor mijn sneakers, en ook mijn overknee laarzen komen van VanHaren. Ze hebben superfijne kwaliteit voor lage prijzen.

Klik hier om naar de webshop van VanHaren te gaan.


Scotch & Soda

Een serieus underrated fashionmerk is Scotch & Soda. Ze hebben echt hele mooie items, die je nu ook met korting kan scoren tijdens Black Friday. Van 23 tot en met 30 november krijg je 30% korting op de herfstcollectie en er zitten echte pareltjes tussen!

Klik hier om naar de webshop van Scotch & Soda te gaan.


De Bijenkorf

De webshop onder de webshops: voor de mooiste merken moet je bij De Bijenkorf zijn. Vanaf 23 november tot en met 30 november krijg je tot 30% korting op heel wat merken.

Klik hier om naar de webshop van De Bijenkorf te gaan.


Heb jij nog goede Black Friday deals gespot?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.