Mijn nieuwe bestelling bij Paula’s Choice

Jullie weten ondertussen dat mijn huid en ik houden van Paula’s Choice. Het is het merk dat mijn huid heeft gered, en nog steeds gebruik ik hun producten elke dag. Onlangs plaatste ik een bestelling, en vandaag stel ik je graag voor aan mijn nieuwe producten van Paula’s Choice

Mijn nieuwe bestelling bij Paula's Choice

Mijn huidverzorgings-lade (het is niet echt een lade, ik gebruik een acryl blok van Yosmo) is weer aangevuld met een heel aantal producten.

Vandaag stel ik je aan mijn productjes voor, ik vertel kort wat ze beloven, en deel mijn eerste indruk. Binnenkort deel ik ook de uitgebreide reviews over de producten, waar ik dieper inga op de werking.

Omdat het op dit moment Black Friday is, geldt er trouwens een korting van 20% op alle producten van Paula’s Choice. De korting is nog geldig tot en met maandag. Ga dus snel naar de webshop! 

Mijn nieuwe bestelling bij Paula's Choice

Als eerste koos ik een cleanser uit de Defense lijn. Dit is de Hydrating Gel-to-Cream Cleanser. Reinigen is superbelangrijk, en ik was nog op zoek naar een goed product voor de tweede stap in mijn huidverzorgingsroutine.

De cleanser reinigt mijn huid goed, zonder te hard te zijn. Na gebruik voelt mijn huid fris maar niet trekkerig.

Paula’s Choice Hydrating Gel-to-Cream Cleanser, € 24,00

Ik kreeg er ook een sample size van de Essential Glow Moisturizer bij. Die kende ik al, en ik vind hem zalig. Ik gebruik hem al heel lang als dagcrème met zonnebescherming. Deze kleine tube ga ik bijhouden voor als ik eens een weekendje weg ga. Hopelijk kan dat snel weer!

Paula’s Choice Essential Glow Moisturizer, € 11,00 voor de mini

Mijn nieuwe bestelling bij Paula's Choice

Ik ging ook voor twee producten uit de Resist lijn. Dat is de intense anti-aging lijn, waar ik ook al erg veel goeds over heb gehoord.

De Barrier Repair Moisturizer gebruik ik nu als nachtcrème. Het is een hydraterende crème met retinol, die fijne lijntjes en rimpels tegengaat.

Een nachtcrème vind ik geen musthave voor een goede huidverzorgingsroutine: je kan perfect je dagcrème ’s avonds gebruiken. Maar omdat ik mezelf wat extra wil verwennen, voegde ik er toch eentje toe aan mijn routine. Hij is heel fijn in gebruik, en zorgt ervoor dat ik wakker word met een egale, stralende huid!

Paula’s Choice Barrier Repair Moisturizer, € 39,00

Ik wilde ook heel graag de Anti-Aging Dagcrème met SPF30 uitproberen. Het is een licht getinte, hydraterende crème met ingrediënten die huidveroudering tegengaan. Deze crème is licht, en daardoor heel geschikt voor de gecombineerde en vette huid.

Ik heb hem nu al een paar weken gebruikt, en ik ben hélemaal verkocht. Het is een superfijne, hydraterende maar niet vette crème die mijn huid een mooie gloed geeft en mijn make-up er supermooi doet uitzien.

Paula’s Choice Anti-Aging Dagcrème met SPF30, € 39,00

Mijn nieuwe bestelling bij Paula's Choice

Dan heb ik nog drie producten die ik al had, maar waar ik een extra van wilde.

Uiteraard kan je geen bestelling bij Paula’s Choice plaatsen zonder een exfoliant erbij te nemen. De 2% BHA Liquid Exfoliant is misschien wel mijn favoriete huidverzorgingsproduct aller tijden.

Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant, € 34,00

Een favoriet was ook de 10% Azelaic Acid Booster. Het is een crème die de huid kalmeert, en die huidverkleuringen tegengaan. Mijn huid reageerde supergoed op deze booster, en hij was bijna op, dus werd het tijd voor nog een tube!

Paula’s Choice 10% Azelaic Acid Booster, € 37,00

Ten slotte zie je nog een flesje van de Clinical 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment staan. Het is een nieuw product, en mijn vorige flesje was nog lang niet leeg, maar dit is zo’n topproduct, dat ik hem er gewoon meteen bij heb besteld.

Paula’s Choice Clinical 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment, € 61,00

Mijn nieuwe bestelling bij Paula's Choice

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met Paula’s Choice. Heb jij al producten gebruikt van het merk? Naar welke van mijn nieuwe producten zijn jullie het meest benieuwd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.