Outfit: Back to the 2000’s

Mijn outfit vandaag is een beetje gewaagd. Hij is niet uitdagend of te bloot, maar ik draag vandaag een ietwat controversieel item: een broek met brede pijpen. In de jaren 2000 superhip, en dan plots helemaal not done. Maar hij komt stilaan terug, en vandaag probeer ik deze gerecycleerde trend uit.

Outfit: Back to the 2000's

Outfit: Back to the 2000's

Outfit: Back to the 2000's

Outfit: Back to the 2000's

Outfit: Back to the 2000's

Outfit: Back to the 2000's

Ik weet nog dat ik in het tweede of derde middelbaar zat toen de overgang van de olifantenpijpen naar de skinny jeans begon. Daarvoor droeg ik altijd broeken met pijpen die helemaal breed waren, of die onderaan breed uitliepen. Zo grappig hoe dat veranderd is in die paar jaar.

Deze outfit brengt me helemaal terug naar die periode in het middelbaar. Het is een echte throwback. Ik weet nog niet helemaal hoe ik mijn voel over de broek, maar ik combineerde hem met een supermooi blousje en een paar van mijn favoriete sneakers.

Mijn broek vond ik in een tweedehands winkel, maar tegenwoordig vind je ze al weer terug in hippe (eerstehands) winkels. Jeansbroeken met wijd uitlopende pijpen komen helemaal terug, en tegenwoordig mogen ze ook een split hebben onderaan, zodat je schoenen goed zichtbaar zijn.

Ik draag een blouse van MyJewellery. Hun nieuwe collectie bestaat uit feestelijke items die toch draagbaar zijn. Ik koos voor deze doorschijnende mesh top met maantjes in zwart en roze. Ik vind hem echt supertof!

Mijn sneakers zijn van Steve Madden, en deze zitten echt geweldig goed. Ze hebben een dikke zool, die veel ondersteuning biedt, en ze voelen echt aan als sloefjes. Zeker favoriet!

Broek: tweedehands // Blouse: MyJewellery // Sneakers: Steve Madden


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.