Outfit: Step Up

Vorige week was het Black Friday, en naar aanleiding daarvan mocht ik van Steve Madden een nieuw paar laarsjes uitkiezen. Ik ging voor de Filina laarsjes, die echt superstoer zijn en waar ik ontzettend blij mee ben. Vandaag laat ik je mijn outfit zien.

Outfit: Step Up

Outfit: Step Up

Outfit: Step Up

Outfit: Step Up

Outfit: Step Up

Ik vind deze outfit echt super. De laarsjes, de zwarte skinny jeans, en natuurlijk het handgemaakte truitje.

Zoals ik al zei, zijn mijn laarzen van Steve Madden. Ik ging voor de Filina laarsjes, omdat die er gewoon keistoer uitzien. Ik heb ze vorige week al een paar keer gedragen, en er superveel complimenten over gekregen! Ze zijn lekker warm en stevig, en hebben een dikke zool die mij nét die paar centimeter langer maken, zonder dat ik het gevoel heb dat ik de hele dag op hakken heb gelopen.

Ik koos om ze combineren met een zwarte skinny jeans van Mango. Deze jeans heb ik al een hele tijd, en hij doet het nog altijd goed. Een zwarte jeans ziet er altijd stoer uit, en is echt onmisbaar in elke garderobe. Je kan hem goed combineren, en het is echt hét item waar ik naar grijp als ik echt niet weet wat ik moet aandoen.

Mijn truitje, ten slotte, is er eentje die mijn mama weer gemaakt heeft. Ik weet het: ik ben verwend. Ik krijg heel vaak kleren die mijn mama heeft gemaakt. Uiteraard kan je deze stof vinden bij Stoffe & Koffe. Ik hou zo van het pied-de-poule motiefje, en de stof is lekker warm. Een topper!

Laarzen: Steve Madden // Jeans: Mango // Trui: Stoffe & Koffe

Heb jij iets gekocht tijdens Black Friday?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.