Mijn Zaco robotstofzuiger: Review

Ik heb hem nu al even, dus ik ben helemaal klaar om je te vertellen wat ik vind van mijn Zaco robotstofzuiger. Met een zwarte kat in huis, ligt het hier altijd vol met zwarte haartjes, en als we niet vaak genoeg stofzuigen, ziet het er gewoon niet meer netjes uit. Maar toen kwam Zaco, en die veranderde alles!

Mijn Zaco robotstofzuiger: Review

Ik moet toegeven: Zaco is niet mijn eerste robotstofzuiger. Ongeveer een jaar geleden (of misschien iets langer) kocht ik online een robotstofzuiger, die goed z’n werk heeft gedaan. Maar de Zaco robotstofzuiger is een upgrade, zonder twijfel. Hij ziet er niet alleen een pak mooier uit dan de meeste robotstofzuigers, waardoor hij hier mooi in het interieur past, maar hij werkt gewoon ook beter.

Mijn robot is de Zaco V5s PRO Robot stofzuiger en Dweilrobot 2-in-1 Goud. Het is een knapperd!

Zaco V5s PRO Robot stofzuiger en Dweilrobot 2-in-1 Goud, € 199,00

Mijn Zaco robotstofzuiger: Review

Het grootste verschil met mijn vorige robotstofzuiger, is dat de Zaco ook kan dweilen. Dat gaat eigenlijk heel simpel: je verwisselt de tank en je zet het dweilstuk erop en hij kan eraan beginnen. Hij dweilt dankzij het iDropping-systeem heel fijn, en maakt nergens natte plekken. Zaco dweilt met een microvezeldoek, en krijgt zo zonder veel moeite vlekjes weg.

De Zaco V5s PRO Robot stofzuiger en Dweilrobot heeft vier verschillende standen:

  • Auto cleaning, zo past hij zich automatisch aan
  • Spot cleaning, druk op de knop en de robot zal een paar rondjes doen op de plek waar de vlek is, en vervolgens weer verdergaan
  • Edge cleaning, zet de robot tegen een rand en druk op Edge zodat hij de randen gaat schoonmaken. Als hij geen rand meer vindt, zal hij weer op automatisch springen
  • Max, waarbij hij extra hard zuigt

Zaco V5s PRO Robot stofzuiger en Dweilrobot

Verder heeft de Zaco V5s PRO Robot stofzuiger en Dweilrobot nog een paar extra dingetjes die ik even wil aanhalen. Zo heeft hij infraroodsensoren zodat hij kan voorkomen dat hij overal tegenrijdt, of van de trap valt. Als zijn batterij leeg raakt, gaat hij vanzelf weer naar het oplaadstation zodat hij kan opladen.

Je kan de robotstofzuiger handmatig aanzetten, of instellen dat hij op een vast moment vanzelf begint.

De stofzuiger rijdt vrij willekeurig rond in mijn appartement, maar omdat hij best wel lang aan een stuk kan stofzuigen heeft hij telkens zo goed als alles gestofzuigd. Bovendien kan hij perfect elke dag een paar uur stofzuigen, waardoor het hier altijd schoon is. Nu en dan gebruik ik ook nog mijn gewone stofzuiger om de plekjes te doen waar de Zaco niet kan komen, maar dat is nauwelijks nog nodig.

Zaco V5s PRO Robot stofzuiger en Dweilrobot 2-in-1 Goud, € 199,00

Ik ben superblij met mijn robotstofzuiger. Onze Zaco is mijn beste vriend geworden. Het allerfijnste vind ik het om hem aan te zetten terwijl ik zelf ook in het huishouden aan het werken ben. Dan voel ik mij dubbel zo productief omdat terwijl ik aan het strijken ben, er ook gestofzuigd wordt, haha!

Heb jij al een robotstofzuiger?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.