Outfit: Oversized is goed!

Hoe kouder het wordt, hoe meer mijn kleren oversized mogen zijn. Ik weet niet of jullie het kennen, maar steeds vaker vertrek ik in een oversized jas of trui. Het geeft me zo’n heerlijk gezellig gevoel én het ziet er leuk uit. Vandaag draag ik een bruin, oversized jasje van ComeGetFashion.

Outfit: Oversized is goed!

Outfit: Oversized is goed!

Outfit: Oversized is goed!

Outfit: Oversized is goed!

Outfit: Oversized is goed!

Ik heb heel wat te vertellen over deze outfit. Dat zou je niet meteen zeggen, hé, omdat het er zo casual en simpel uitziet.

Laat me beginnen met het bruine jasje. Het is van ComeGetFashion, en het is zo’n stuk dat ik eigenlijk de hele winter wil dragen. Er zit wat wol in, en dat zorgt ervoor dat hij écht warm is. Het jasje is niet gevoerd, maar toch biedt het me alle warmte die ik nodig heb. Bruin is een kleur die er heel stijlvol kan uitzien, en het is op dit moment mijn favoriete kleur om te dragen! Love de ruiten en het houthakkers-gehalte.

Mijn jeans, vervolgens, is er ééntje van Stradivarius. Ik heb deze slim fit mom jeans in twee kleuren, en ze zitten me echt als gegoten. Ze hebben een hoge taille, die goed zit en ook goed past aan mijn taille, de pijpen zijn iets rechter, maar lopen niet wijd uit, en ze laten een klein beetje van mijn enkels zien.

Over mijn sneakers heb ik niet heel veel te zeggen, behalve dat het mijn favoriete paar sneakers van het moment is. Ze zijn van Tommy Hilfiger en ze zitten nog steeds supergoed!

Maar over mijn t-shirt moet ik wel iets bekennen. Ik weet wat je denkt: het is maar een basic t-shirt. Ja, ’t is waar. Maar hij komt uit de zwangerschapscollectie van Boohoo. Néé, ik ben niet zwanger, maar het ging zo: ik was op zoek naar een losvallend t-shirt met een diepe V-hals, dat ik ook onder truien kan dragen die een wat wijdere of diepere hals hebben. Ik beloof dat ik lang heb gezocht, maar deze was gewoon perfect. En ik heb hem ook in het wit en in het beige. Een van mijn beste aankopen van de voorbije maanden!

Jasje: ComeGetFashion // Jeans: Stradivarius // Sneakers: Tommy Hilfiger // T-shirt: Boohoo

[FinalTilesGallery id=’159′]

Draag jij ook zo graag oversized kleren?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.