3 cadeaus waar je écht iets aan hebt

Yes, de feestdagen komen eraan! Hoewel het er dit jaar helemaal anders aan toe zal gaan dan de voorbije jaren, wil ik er toch een speciale tijd van maken. Onze kerstboom staat al klaar en heel het appartement hangt vol met lichtjes, en ik ben ook leuke cadeautjes aan het zoeken voor onder de boom. Vandaag deel ik graag mijn leukste cadeau-tips!

Mijn Zaco robotstofzuiger: Review

Tip 1: een robotstofzuiger

Ik geef deze tip voornamelijk omdat ik hem zelf heb, en er superblij mee ben. Een robotstofzuiger in huis hebben is gewoon superfijn, en al helemaal als je een hond of kat hebt die wel eens wat haartjes verliest. Mijn robot is de Zaco 2-in-1 robot die ook kan dweilen, en ik raad hem zeker aan!

Met mijn code Silke20 krijg je 20% korting op alle robots van Zaco. Dat betekent een korting van €39,80 op het model dat ik heb! Klik hier om naar de webshop te gaan!

Tip 2: naai zelf een kledingstuk

Zoals je misschien weet heb ik een paar maanden geleden een stoffenwinkel overgenomen, en daar vind ik superveel inspiratie. Als je zelf een beetje kan naaien, kan je altijd een kledingstuk cadeau doen. Maar om ervoor te zorgen dat de ontvanger écht blij is met het kledingstuk, kan je hem of haar het model én de stof zelf laten kiezen.

Je geeft een pakketje met een boekje met kledingstukken om uit te kiezen, en een cadeaubon voor de stof die hij of zij online of in de winkel kan uitkiezen. Dan maak jij het kledingstuk, en je bent er zéker van dat de gelukkige het kledingstuk ook écht wilt dragen.

Bestel hier je cadeaupakket, of kom langs in de winkel!

Tip 3: een accessoire voor het interieur

Iets wat ik zelf ook heel graag zou krijgen: vanalles voor mijn interieur. Als je de ontvanger van het cadeau goed kent, is dit een supergoede optie. Een tip voor de mensen die mij een cadeau zouden willen geven: dit handdoekenrek van Made. Eigenlijk kan je bij mij niets fout doen met alles van de webshop van Made!

Denk bij het kiezen van een item goed na of het cadeau echt nuttig is. Willekeurige decoratiestukken kunnen, maar enkel als je écht zeker weet dat hij of zij het mooi zal vinden. Veiliger is het om iets te kopen waar je echt iets mee kan doen.

Heb jij nog tips voor cadeaus waar je echt iets aan hebt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.