Outfit: Feestelijk jurkje

Het is bijna zover: vrijdag is het Kerstmis. Ter voorbereiding ben ik alvast op zoek gegaan naar een mooie outfit voor de feestdagen, en het jurkje dat ik vandaag draag is daar zeker een mogelijkheid voor! Ik draag een Little Black Dress met een paar bordeaux enkellaarsjes.

Outfit: Feestelijk jurkje

Outfit: Feestelijk jurkje

Outfit: Feestelijk jurkje

Outfit: Feestelijk jurkje

Dit jaar wordt het geen groot feest, zelfs niet met de familie. We houden alles rustig en blijven braaf thuis, maar dat betekent naar mijn mening zeker niet dat we ons niet mooi mogen aankleden. Ik ga dat alleszins zeker doen! Ik kan er zo van genieten om een mooie outfit aan te trekken, en wat meer aandacht aan mijn make-up en haar te besteden, en ik ga corona mij niet laten stoppen om dat dit jaar met de feestdagen alsnog te doen!

Mijn jurkje is er eentje van MyJewellery. Ik koos voor een zwart overslagjurkje in een subtiel jacquard-stofje. De stof is een beetje glanzend, en dat maakt de jurk extra feestelijk. Ik vind een over the top jurkje met pailletten en kleuren héél leuk, maar een iets neutraler jurkje kan ook zeker mooi zijn.

Ik combineerde de jurk met een paar enkellaarsjes. Dit zijn hele simpele sock boots, die ik een hele tijd geleden in een boetiekje in Antwerpen vond. Ik had geluk: ik kon ze scoren met een fikse korting. Maar toch zijn het laarsjes die ik bijna nooit draag. De feestdagen zijn de perfecte reden om ze toch eens uit de kast te halen.

Jurk: MyJewellery // Laarsjes: lokale boetiek, maar hier is een alternatief dat erop lijkt!

Ga jij je mooi aankleden voor de feestdagen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.