Batiste Stylist XXL Volume

Jullie weten het: hairstyling is mijn ding. Ik deel dus nu en dan graag mijn tips rond je eigen haar stylen, en vandaag een snelle tip over een product dat een mooi kapsel écht gemakkelijk maakt. De Batiste Stylist XXL Volume geeft je haar crazy volume, en ontzettend veel grip. Ik vertel je er vandaag alles over!

Batiste Stylist XXL Volume

Ik kende de Batiste Stylist XXL Volume al langer. Al jaren gebruik ik allerlei soorten droogshampoo om het wassen van mijn haar uit te stellen. De tweede dag wordt mijn haar namelijk heel plat, en met een beetje van deze spray krijg ik meteen weer veel volume.

Wat de Batiste Stylist XXL Volume anders maakt, is dat hij niet enkel je haar verfrist en verzorgt, maar dat hij ook superveel volume toevoegt. Maar echt superveel. Je kan er zo ver mee gaan als je zelf wilt.

Batiste Stylist XXL Volume, € 12

Batiste Stylist XXL Volume

Met de Batiste Stylist XXL Volume creëer je volume en geef je je haar grip. Door de toegevoegde keratine en Inca inchi-olie wordt je haar sterker gemaakt en verzorgd, terwijl de geur van witte perzik, jasmijnblaadjes en tonkaboon je hoofd een lekkere geur geeft.

Spray de Batiste Stylist XXL Volume vanop 30cm afstand op je haarwortels – dat doe ik zelf meestal door mijn haar op te tillen met mijn ene hand en de spray aan te brengen tussen de wortels met mijn andere hand – en masseer je wortels voor sky-high volume. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om volume te creëren.

Batiste Stylist XXL Volume

Een product als de Batiste Stylist XXL Volume is ideaal om je haar voor te bereiden op een opsteekkapsel. Gebruik hem om volume te creëren op de kruin zodat je kapsel er vol en stijlvol gaat uitzien. Ik heb altijd ergens een fles van de Batiste Stylist XXL Volume in huis liggen, en ook in mijn make-up en haar kit zit hij meestal ergens tussen. Het is een lifesaver!

Batiste Stylist XXL Volume, € 12

Heb jij de Batiste Stylist XXL Volume al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.