Outfit: een beetje glitter

Een beetje glitter om het jaar af te sluiten, maar zeker niet te veel. Dat verdient 2020 niet. Het is een stom jaar geweest, en hoewel het voor mij ook zeker veel positieve punten heeft gehad, ben ik toch erg blij dat we het jaar 2020 bijna kunnen afsluiten en een nieuw jaar kunnen instappen. Vandaag een outfit om het naderende einde van het jaar te vieren.

Outfit: een beetje glitter

Outfit: een beetje glitter

Outfit: een beetje glitter

Outfit: een beetje glitter

Outfit: een beetje glitter

Outfit: een beetje glitter

Een simpel truitje, een schattig rokje, een mooie blazer, een paar hakken en een tasje met steentjes. Aangezien we toch enkel thuis in onze bubbel mogen vieren dit jaar, durf ik het wel aan om mijn blote benen te tonen. We blijven de hele dag binnen, dus ik ben niet bang om het koud te krijgen. Alé, toch nog een voordeel aan de situatie.

Ik draag twee nieuwe stukken vandaag: mijn tasje van Steve Madden en mijn blazer van Boutique Fashion Queens. Twee toppertjes, al zeg ik het zelf.

Ik zal beginnen met mijn blazer. Onlangs mocht ik een paar items uitkiezen bij Boutique Fashion Queens, een webshop die ik nog niet kende, maar ik vond eigenlijk alles er wel heel mooi uitzien. Deze blazer is misschien wel mijn favoriet, al zal je binnenkort zien dat alles echt supermooi is. Het is een beige exemplaar met gouden knopen, dat overal goed bij past en een hele mooie pasvorm heeft. De kwaliteit voelt heel fijn, echt een van de mooiste blazers die ik in mijn kast heb liggen.

Het tasje – dat best wel opvalt door de glinsterende steentjes – is er eentje van Steve Madden. Ik ben verliefd op hun nieuwe collectie, en dit tasje mocht gewoon niet ontbreken in mijn collectie. Het tasje heeft een lange ketting in zilver, en hij heeft ook een zilveren achterkant. Is dit niet het allermooiste accessoire voor de feestdagen?

Mijn wit truitje is van Tommy Hilfiger. Het is een simpele witte, fijngebreide trui met een boothals. Een fijne basic die eigenlijk altijd gepast is en gemakkelijk te combineren is. Ik hou wel van een top met iets meer dekking, en deze valt mooi als ik hem in mijn rokje steek.

Mijn rokje is van Boohoo en heb ik al een tijdje geleden besteld. Ik vind het eigenlijk nogal kort, maar het voordeel is natuurlijk wel dat het mijn korte benen wat langer doet lijken. Het is een zwart rokje met witte ruitjes, dat een beetje een tweed look heeft. Voor mijn brede heupen is het moeilijk om rokjes te vinden die er mooi uitzien en mijn heupen niet te veel benadrukken, maar dit rokje staat me wel erg goed.

Mijn pumps, ten slotte, zijn ook van Steve Madden. Het zijn de Daisie pumps in de kleur Tan Suede, en ze zijn écht superhoog. Het valt niet echt op, maar de hak is megahoog, en zo lijken mijn benen nog langer. Door de combinatie van het korte rokje met de hoge hakken, zou je zelfs denken dat ik lange benen heb, haha! Het is altijd even wennen om met deze pumps te lopen, maar na een paar minuten ben ik meestal gewend, en bij ons zal het dit jaar met de feestdagen toch vooral met zitten zijn.

Blazer: Boutique Fashion Queens // Tasje: Steve Madden // Trui: Tommy Hilfiger // Rok: Boohoo // Pumps: Steve Madden

Weet jij al wat je gaat aandoen voor de feestdagen dit jaar? Hoe ga jij vieren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.