Outfit: Echt een warme outfit

Dit jaar heb ik écht de luxe van warme outfits ontdekt. Vroeger droeg ik bijna nooit een dikke jas, weinig warme truien, en daardoor had ik het bijna voortdurend koud. Gek dat ik nu pas heb ontdekt dat dat was omdat ik gewoon geen warme kleren droeg, haha. Vandaag deel ik een van mijn favoriete outfits van de laatste tijd.

Outfit: Echt een warme outfit

Outfit: Echt een warme outfit

Outfit: Echt een warme outfit

Outfit: Echt een warme outfit

Deze outfit is echt een van de warmste die ik heb. Alles is lekker zacht en warm.

Mijn jas is een zalig teddy model, en is van Boutique Fashion Queens. Ik mocht een aantal items bij hen bestellen, en deze jas is een van mijn favorieten! Hij is lekker groot, zacht en fluffy, en erg warm. Een echte aanrader.

Ook mijn trui is er eentje van diezelfde Boutique Fashion Queens. Echt een jas om in te schuilen tegen de koude. Hij is wat oversized, heeft een hoge hals en een mooie print die de trui structuur geeft. Een hele mooie, winterse kleur, die mij altijd vrolijk maakt.

Ik draag een broek die ook een extra vorm van warmte biedt. Het is een nepleren broek die ik al een hele tijd geleden in een boetiekje kocht. Ik kocht hem gewoon omdat ik graag een broek met deze glans wilde, maar toen ik hem voor de eerste keer droeg ontdekte ik pas dat hij langs binnen superzacht is door de fleece voering. Heerlijk om te dragen.
Ik vind hem niet meer terug, maar ik heb wel een broek gevonden die er hetzelfde uitziet. Of die ook zo’n zachte binnenkant heeft kan ik niet met zekerheid zeggen. 

Mijn sneakers zijn van Nike. Een paar witte sneakers kan altijd, vind ik, en ze maken deze outfit toch net wat meer sportief. Dit zijn Court Visions die ik helemaal in het wit bestelde. Superfijne sneakers die heel goed zitten en van goede kwaliteit zijn.

Jas: Boutique Fashion Queens // Trui: Boutique Fashion Queens // Broek: lokaal boetiekje (maar dit is een alternatief) // Sneakers: Nike

Wat is jouw warmste outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.