Favorieten Beauty 2020

Het is al lang geleden sinds ik voor het laatst nog eens mijn favorieten deelde. Dat moet ik vaker doen! Vandaag is het uitgerekende moment, want ik blik deze week een paar keer terug op het voorbij jaar. Op vlak van beauty heb ik in 2020 een paar nieuwe favorieten, en die deel ik vandaag graag met je!

Benefit Cheek Stars Reunion Tour Benefit Cheek Stars Reunion Tour

Benefit Cheek Stars Reunion Tour

Ik begin met dit ongelooflijk mooie palette van Benefit met blushes, bronzers en een highlighter. Sinds ik dit palette aankreeg, heb ik het elke dag gebruikt. Een van de eerste dagen had ik wel de fout gemaakt om het palette aan Simba te laten zien, die zijn nagels in de highlighter Cookie zette. Gelukkig was de schade niet té groot, en bijna een jaar later gebruik ik het nog. Mijn favorieten zijn Dallas en Hoola. Maar ik gebruik ze eigenlijk allemaal!

Lees hier mijn uitgebreide review over het palette.

Benefit Cheek Stars Reunion Tour, € 63,50

Max Factor Miracle Second Skin

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation

Zoveel fijne foundations, maar ik denk dat ik deze toch de allerfijnste vond. De Max Factor Miracle Second Skin Foundation is een zalig lichte foundation die eerder voelt als een hydraterende crème. Hij geeft inderdaad een tweede-huid-effect en ziet er altijd supernatuurlijk uit.

Lees hier mijn uitgebreide review over de foundation.

Max Factor Miracle Second Skin, € 17,99

SundayBrush

Sunday Brush

Een heel vernieuwend product was de Sunday Brush met SPF50. Het is een poeder dat je huid ook beschermt tegen de zon. Je kan hem dragen over je foundation of apart. Ik vond hem vooral in de zomer heerlijk om te dragen in plaats van een gewone foundation. Nog een voordeel is dat je hem doorheen de dag heel gemakkelijk kan bijwerken, zodat je de hele dag goed beschermd bent.

Lees hier mijn uitgebreide review over de Sunday Brush

SundayBrush, € 49,95

L’Oréal Paris Lash Paradise Upgraded Mascara

Ik heb veel mascara’s getest in 2020, waaronder heel veel steengoede, maar deze was uiteindelijk mijn favoriet. Hij separeerde mijn wimpers mooi en gaf véél volume en lengte. Helaas is die van mij op, maar ik ben druk bezig met nieuwe mascara’s uittesten.

Lees hier mijn uitgebreide review. 

L’Oréal Paris Lash Paradise Updated Mascara€ 15,99

Adephar Makeup Remover Wipes Adephar Makeup Remover Wipes

Adephar Make-up Remover Wipes

Nog een innovatie waren deze doekjes van Adephar. Het zijn droge doekjes, die je even onder de kraan houdt om de reiniger te activeren. Heel gemakkelijk veeg je je make-up weg met deze fijne doekjes. Het zijn echte lifesavers voor onderweg of als het even snel moet gaan.

Lees hier mijn uitgebreide review over de Adephar Makeup Remover Wipes.

Adephar Makeup Remover Wipes, € 6,99

Paula's Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment

Paula’s Choice Niacinamide 20% Treatment

Héél veel producten van Paula’s Choice dit jaar, en mijn verzorgingsroutine bestaat voor een heel groot deel uit producten van dit fantastische merk, maar mijn favoriete ontdekking was de nieuwe Niacinamide 20% Treatment. Mijn huid heeft er nog nooit zo glad en egaal uit te zien. Het is een superfijn serum dat écht veel doet voor je huid. En zelfs mijn vriend is fan!

Lees hier mijn uitgebreide review.

Paula’s Choice Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment, € 61,00

Grow Gorgeous Growth Serum

Grow Gorgeous Hair Density Serum

Mijn laatste favoriet is niet zozeer het product, al vond ik het Hair Density Serum van Grow Gorgeous heel erg fijn, maar vooral de ontdekking dat je haar er zoveel beter gaat uitzien als je ook je hoofdhuid verzorgt. Ik doe dat tegenwoordig met een serum, dat kan een speciaal haarserum zijn, maar dat hoeft ook niet, en ik gebruik ook haarproducten die je hoofdhuid verzorgen. Een aanrader om eens uit te proberen!

Lees hier mijn uitgebreide review.

Grow Gorgeous Growth Serum, € 50,00

Wat waren jouw favorieten van het voorbije jaar?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.