Outfit: Preppy Chic

Tijd voor de eerste outfit van het jaar! Ik draag vandaag een outfit die ik zelf ook heel tof vind. Ik was al langer op zoek naar een spencer truitje, zo’n gebreide trui zonder mouwen. Ik heb er eentje gevonden, en ik combineerde hem met een witte blousejurk en witte bikerboots.

Outfit: Preppy Chic

Outfit: Preppy Chic

Outfit: Preppy Chic

Outfit: Preppy Chic

Outfit: Preppy Chic

Outfit: Preppy Chic

Outfit: Preppy Chic

Ik had eerst stiekem een wit hemd van mijn vriend geleend, maar dat was toch net iets te kort naar mijn gevoel. Deze witte blousejurk is een tikkeltje langer, en ik weet ook dat mijn vriend het niet helemaal oké vindt als ik zijn hemden draag, oeps!

Dus ging ik voor mijn eigen witte hemd, deze is van ASOS Design. Het is een heel fijne basic die ik al vaak heb gedragen. Ik draag hem ook soms bij een broek, want omdat hij zo licht is kan ik hem gemakkelijk in mijn broek steken.

Mijn spencer truitje is er eentje van Boutique Fashion Queens. Het is een webshop die echt superveel leuke items heeft, en van hele fijne kwaliteit. Deze gebreide trui is oversized en comfortabel, en ik koos voor een bruine variant. Ik draag heel graag bruin, zeker nu het wat kouder is. Het is misschien raar, maar ik krijg het altijd warm van bruine kleding.

Hoe tof zijn mijn witte biker laarsjes? Ik vind ze echt super, maar ze zijn echt heel moeilijk om te combineren. Ik had verwacht dat ik ze gewoon op een jeans zou kunnen dragen en dat dat er cool zou uitzien, maar het werkt niet zo gemakkelijk. Bij deze outfit vind ik ze wel heel goed passen: ze zorgen voor een contrast tussen de oversized en preppy bovenkant en de stoere boots die fel afsteken.

Ik draag een tasje van Xandres, een Belgisch merk dat hele en hippe items heeft. Dit is een tasje dat je ook als heuptasje kan dragen, maar ik vond de brede band wel leuk bij deze outfit.

Mijn jas is van Mango, en die heb ik al vaker laten zien. Het is nog steeds een favoriet, hij doet elke outfit er zo net uitzien. Ik heb deze jas ook in het zwart, ook top. Deze exacte mantel vind ik nergens meer terug, maar ik vond wel een heel vergelijkbare jas, ook van Mango.

Blousejurk: ASOS Design // Spencer: Boutique Fashion Queens // Laarsjes: Shein // Tasje: Xandres // Mantel: Mango

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.