Mijn meest populaire Instagram foto’s van 2020

Het nieuwe jaar is volop begonnen, en ik ben alvast heel blij dat 2020 voorbij is. Helemaal klaar voor iets anders! Omdat de laatste weken van het jaar ontzettend druk waren, heb ik niet echt tijd gehad om terug te blikken. Daarom gebruik ik deze eerste dagen van het nieuwe jaar om mijn 2020 te bekijken. Vandaag mijn meest gelikete Instagram posts van 2020!

Nummer 9 is gemakkelijk te verklaren: boobs. Nee, ik vind deze foto eigenlijk zelf ook wel heel mooi. Ik word er gelukkig van. Deze foto is gemaakt in Thailand. Ik had een prachtig lingeriesetje mogen uitkiezen van Intimissimi en ik voelde mij echt heel mooi in de Thaise zon.

Nummer 8 is deze foto van mij, met mijn nieuwe stoelen, en natuurlijk de ster van de show: Simba. Ik hou zo veel van dat beestje, en ik begrijp dat mijn volgers hem ook graag zien verschijnen. Met zijn pikzwarte lichaampje is hij niet gemakkelijk vast te leggen op foto (meestal zie je enkel een zwarte vlek), maar als het dan lukt dan ziet hij er altijd superschattig uit.

Op de zevende plaats staat deze foto in profiel met mijn ingevlochten haar. Ik stond stiekem niet écht voor een roze lucht met wolken, maar voor de muur in mijn vorig appartement die uit elkaar viel door de schimmel, haha. Toch slim opgelost, vind ik!

Veel likes kreeg deze foto waarschijnlijk omdat het een superleuke giveaway was. Ik bestelde zelf een supermooi kleedje, dat ik combineerde met mijn chunky sneakers, en mijn volgers konden een ASOS giftcard winnen!

Deze foto vind ik zelf ook écht fantastsich. Ik had een supervrolijk jurkje besteld waar ik mij een snoepje in voelde, en ik droeg mijn muiltjes in mintgroen van Steve Madden. Als ik deze schoenen zie liggen, word ik altijd meteen vrolijk!

More pink. Een supermooi jurkje en de zomerzon maken alle foto’s mooi, toch? Dat merk ik nu eens zo hard, nu er géén zon is, en het superkoud is waardoor ik altijd dikke truien wil aanhebben!

Een creatieve setting voor foto’s was de net-wit-geschilderde trap van mijn ouders. De voordeur open voor extra licht, en dat zorgde voor een mooi contrast tussen mijn zwarte jurkje en de witte trap.

Nummer 2 is deze simpele outfitfoto met lange laarzen, een geruite skort en mijn haar in een paardenstaart. Ik was niet echt overtuigd van deze outfit, maar mijn volgers duidelijk wel!

Overigens moet ik er ook wel bij vertellen dat ergens in de loop van het jaar het algoritme van Instagram is veranderd, waardoor mijn foto’s in de tweede helft minder bereik kregen. Dat merk ik nu ook, als ik zie dat mijn beste foto’s allemaal van het begin van het jaar zijn. Pff, de eindeloze strijd tegen Instagram en zijn algoritme.

Mijn meest gelikete foto van het afgelopen jaar was ook effectief de allereerste van het jaar. Zie mij hier enthousiast springen en denken dat 2020 een supergoed jaar zou worden. Haha, nu weet ik wel beter!

Als ik mijn caption lees, word ik wel een beetje verdrietig. 2019 is voor mij echt geen topjaar geweest (behalve dat mijn lieve kat Simba toen bij mij is komen wonen), dus ik was zo blij met het idee dat 2020 alles zou goedmaken.

Toch kijk ik blij terug op het voorbije jaar. 2020 was voor iedereen een kutjaar, maar het heeft mij zelf wel veel groei en geluk bezorgd. Tussen de stomme coronamomenten door heb ik rust gevonden, genoten van mijn familie en vrienden, en veel bijgeleerd. Deze foto terugzien is dus bitterzoet.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.