Een kennismaking met Artristry Studio

Nu en dan ontdek ik een heel nieuw merk op vlak van beauty. Tegenwoordig komt dat niet héél vaak meer voor, maar onlangs kreeg ik een pakketje opgestuurd van Artistry Studio. Er zat wat make-up in, verzorging en parfum. Ik was meteen benieuwd, en vertel je er graag meer over!

 

Artistry Studio

Artistry Studio is een lijn van Amway. Ik heb nog hélemaal geen ervaring met hun producten, maar het pakketje dat ik aankreeg zat vol met deze schattige verpakkingen. Ik was meteen fan van de elegantie en de schattige details.

Artistry Studio

Ik start met het grootste doosje. Dit is de Soft as Silk Hand Cream Artistry Studio Shanghai Edition. Het doosje bevat drie kleine tubes met handcrème. Door de verpakking is het een leuk cadeau-idee, want wie wordt er nu niet blij van handcrème?

De handcrèmes beloven de handen te voeden en te verzorgen, zorgt dat ze er gladder gaan uitzien, en ze zouden ook snel intrekken. Ze zien er schattig uit, én ze ruiken lekker. Mijn favoriet is de linkse op de foto: Lotus Blossom.

Soft as Silk Hand Cream Artistry Studio Shanghai Edition, € 26,25

Artistry Studio

Nog lekkerder ruiken? Dat doe je met de Eau de Toilette Rollerball ARTISTRY STUDIO Shanghai Edition. Een klein flesje in drie varianten met een heerlijk fris parfum. Van links naar rechts zie je:

  • Plum Blossom & Vanilla Musk
  • Nectar Blossom & Pomelo
  • Lotus Blossom & Violet

Ze zijn heel fijn omdat ze zo klein zijn en dus perfect in je handtas passen. Ik kan écht geen favoriet kiezen omdat ze alledrie zo lekker ruiken!

Eau de Toilette Rollerball ARTISTRY STUDIO Shanghai Edition, € 24,80

Artistry Studio

Ten slotte probeerde ik het Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio ARTISTRY STUDIO Shanghai Edition uit. Het is een palette met magneetjes – punten voor de verpakking – met een blush en twee oogschaduws. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren waarvan ik de kleur Shanghai Nudes opgestuurd kreeg.

Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio ARTISTRY STUDIO Shanghai Edition, € 35,01

Artistry Studio

Hierboven zie je de lichte oogschaduw, de donkere oogschaduw , en de blush.

Bij het swatchen merkte ik meteen op dat de poeders alledrie ongelooflijk romig waren. Ze voelen bijna aan als een crème, en zo gaan ze ook op de huid zitten. Ze zijn prachtig, echt waar.

Artistry Studio
Artistry Studio

Op de foto hierboven zie je de blush en de oogschaduws aan het werk op mijn gezicht. Ze zijn heel subtiel en natuurlijk, maar niet té. De blush is heel gemakkelijk op te bouwen, en de lichtste oogschaduw kan je ook gebruiken als highlighter. Wat ik het allerfijnste vind is dat de poeders ongelooflijk goed samensmelten met mijn huid. Het lijkt alsof ik van mezelf zo straal (maar dat is niet zo).

Conclusie

Het is de eerste keer dat ik de producten van Artistry Studio gebruik, maar het is meteen een goede indruk. Oh, wat ben ik onder de indruk van het Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio. Ik kan niet wachten om alle andere kleuren te bestellen!

Heb jij al eens iets geprobeerd van Artistry Studio?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.