Outfit: Keep it Casual

Ik kleed me graag op, maar uiteraard draag ik vaak ook casual outfits. Het geheim is om te investeren in mooie casual stukken! Vandaag draag ik een wijde, donkerblauwe broek, en een colour blocking truitje. De perfecte outfit voor een dag waarop het allemaal een beetje ontspannen mag, maar je er toch stijlvol wil uitzien!

Outfit: Keep it Casual

Outfit: Keep it Casual

Outfit: Keep it Casual

Outfit: Keep it Casual

Mijn outfit vandaag is van Vila Joy, een prachtig merk dat ik onlangs leerde kennen via Instagram. Ze kozen voor mij twee outfits uit, en deze is daarvan de eerste.

Ik draag een wijde, blauwe broek met een riem die op mijn taille zit. De stof is heerlijk soepel, en valt zwaar naar beneden waardoor hij een heel mooi flowy effect creëert. Doordat hij zo high-waisted is, is het model heel flatterend. Zoals bij veel broeken – zeker de wijde – zijn de pijpen voor mijn korte beentjes net wat te lang. Ik kies bij deze broek dus voor een paar sneakers met een wat dikkere zool!

Daarboven draag ik een supermooi truitje met donkerblauw, ecru en turquoise met glitters. Het is tegelijkertijd casual én feestelijk. De hals is vrij diep uitgesneden, waardoor hij mijn sleutelbeen accentueert en dat ziet er altijd wel mooi uit, vind ik. Ik hou wel van dit colour blocking effect!

Mijn sneakers zijn van Nike. Ik denk dat dit Court Visions zijn, en ze zitten echt belachelijk goed. Ze hebben een stevige zool, die wel dik is maar niet té dik. Je krijgt er niet zo’n chunky gevoel bij. Deze vond ik perfect voor bij deze dagdagelijkse outfit.

Broek: Vila Joy // Top: Vila Joy // Sneakers: Nike

Hoe draag jij een casual outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.