Daten via dating apps tijdens corona

Gastblog – Om een date te vinden, heb je de persoonlijke benadering al geprobeerd en het is niets geworden. Of je bent van nature verlegen en bescheiden. Je stapt niet gemakkelijk toe naar iemand. Nu, met de Coronapandemie, maakt het niet zo veel uit. Want het is momenteel toch moeilijk om mensen persoonlijk te ontmoeten. Echter, je moet vooruitkijken en vooruitgaan, dus waarom ook niet online.

Kiezen

Als je van start gaat met online daten moet je een goede datingsite uitkiezen. Er zijn verschillende websites voor online dating. Wat je moet nagaan, is op wie de website gericht is. Behoor je ook tot de groep mensen waarop de website zich gericht heeft, dan kun je het proberen. Je hoeft niet per se op je computer of laptop te gaan. Er zijn ook datingapps die je kunt gebruiken op je mobiele telefoon gewoon.

Een goed profiel

Een serieuze relatie aangaan met een andere persoon, betekent dat je eerlijk voor de dag komt. Dat betekent dat je foto’s van jezelf gebruikt. Wellicht ook foto’s van jouw heel lichaam, zodat je goed zichtbaar bent voor anderen. Vertel genoeg over jezelf, zodat mensen enig idee hebben wie de persoon op de foto zo een beetje is. En als zij een match voor jou kunnen zijn.

Evenwicht

Ook al ga je voor een serieuze relatie. Het moet een normale ervaring blijven. Te serieus of te veel grappen bevorderen het contact niet. Het moet, zeker in het begin, luchtig en ontspannen zijn. Elkaar leren kennen en gaandeweg gezamenlijk besluiten indien het contact uitgebreid wordt.

Kost wel wat

Je kunt meestal gratis gebruikmaken van de diensten van websites of apps voor het vinden van een date. Echter, gratis gebruik is vaak beperkt tot bepaalde opties van de website of de app. Als je betaalt, krijg je meer opties, zodat je de website of app volledig gebruikt. Betalen hoeft allang niet meer persoonlijk, want je kunt betalen via creditcard. En ondanks het Coronavirus, jouw geliefde tegenkomen.


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.