L’Oréal Paris Elsève Dream Long

Mijn haar verdient fijne producten, en L’Oréal Paris stuurde mij onlangs een gepersonaliseerd pakketje op. In de doos zaten de shampoo, conditioner en crème van de Dream Long lijn van Elsève. Uiteraard probeerde ik ze uit!

Na een mislukte kappersbeurt een tiental jaar geleden ben ik ontzettend gaan zoeken naar manieren om mijn haar weer lang te krijgen. Ik moet zeggen: het is nu tien jaar later, en mijn haar is weer lang. Al kan dat liggen aan het feit dat haar tijd nodig heeft om te groeien, een goede verzorgingsroutine kan het veel gemakkelijker maken. De Dream Long lijn zorgt ervoor dat je haar lang kan groeien, dankzij ingrediënten die je haar versterken en glanzend maken.

L'Oréal Paris Elsève Dream Long

Hét geheim om je haar lang te laten groeien is om het gezond te houden. Als je haar droog of beschadigd is, zullen je punten sneller afbreken waardoor het kan lijken of je haar niet meer groeit. Zorg dus vooreen intense voeding van je haar tot in de punten. Dat is exact waarvoor de Dream Long lijn ideaal is!

De formules bevatten topingrediënten als keratine, vitamine PP en B3 en castorolie. De focus van deze producten ligt dus voornamelijk op het voeden en het herstellen van het haar. De rest volgt vanzelf!

L'Oréal Paris Elsève Dream Long

De Elsève Dream Long Herstellende Shampoo herstelt de haarvezel vanaf de wortel, versterkt het haar, voedt het haar, maakt het haar glanzend en maakt het haar lang. Hij bevat plantaardige keratine, dat je haar gaat herstellen tot in de punten, vitamines, die je haar sterker maken, en castorolie, om het haar glans te geven en te voeden.

Mijn mening

Over het algemeen verwacht ik niet superveel van een shampoo. Hij moet mijn haar schoon maken, maar mag het niet uitdrogen. De Dream Long shampoo is volledig goedgekeurd: hij ruikt heerlijk (een beetje snoeperig), maakt mijn haar goed schoon en doet mijn haar en hoofdhuid niet droog aanvoelen. Helemaal hoe ik het wil!

L'Oréal Paris Elsève Dream Long

Na het wassen gebruikte ik de Rapid Restore conditioner op mijn lengtes en punten om ze extra te verzorgen. Deze conditioner herstelt 2x meer en hoef je niet te laten inwerken. Je breng hem aan, en spoelt hem meteen weer af. Handig, want ik heb in mijn leven al veel tijd verloren door mijn conditioner te laten inwerken.

Mijn mening

Ook de Rapid Restore conditioner ruikt lekker naar snoepjes. Hij voelt glad aan en laat zich gemakkelijk door mijn haar verdelen. Ik liet hem niet intrekken en spoelde hem meteen af. Eens ik uit de douche kwam voelde mijn haar goed aan, en ik raakte er gemakkelijk door met de kam. En dat kan niet altijd gezegd worden!

L'Oréal Paris Elsève Dream Long

Ik sluit mijn verzorgingsroutine af met de No Haircut Cream, een crème die je haar zowel gaat verzorgen als beschermen tegen de hitte. De crème beschermt tegen warmte tot 180°. Ideaal dus als je je haar nog wil drogen of stylen.

Mijn mening

De No Haircut Cream ruikt ook lekker, maar iets subtieler. Het is een vrij luchtige crème die mijn haar niet vettig maakt. Ik gebruik hem voor het drogen, en zo werkt hij heel fijn. Mijn puntjes worden niet pluizig en blijven mooi glad!

Conclusie

Mijn haar is erg blij met de L’Oréal Paris Elsève Dream Long producten. Ze doen alledrie wat ze moeten doen, mijn haar ruikt lekker, en het is minder pluizig. Ik geloof niet dat er producten zijn die je haar sneller kunnen doen groeien, maar als ze mijn haar versterken en voeden denk ik dat dat op hetzelfde neerkomt. En voor de prijs moet je ze al helemaal niet laten staan!

L’Oréal Paris Elsève Dream Long Shampoo, € 4,99
L’Oréal Paris Elsève Dream Long Rapid Restore, € 4,99
L’Oréal Paris Elsève Dream Long No Haircut Cream, € 6,11

Hoe zorg jij voor je haar?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.