Outfit: Work From Home

Laten we eerlijk zijn: na al die maanden van thuis werken hebben we echt geen zin meer om ons elke dag op te kleden. Gelukkig zijn er, zeker nu, heel veel plekken waar je loungewear kan vinden die comfortabel is én waarmee je er stijlvol uitziet. Zo ook mijn thuiswerk-outfit van vandaag!

De set die ik vandaag draag is van Boutique Fashion Queens. Ik heb al een paar keer een outfit gedragen van hun website, en ik ben er nog altijd erg enthousiast over! Hun items zijn stijlvol, comfortabel, en passen echt bij mij!

Outfit: Work From Home

Outfit: Work From Home

Outfit: Work From Home

Outfit: Work From Home

Outfit: Work From Home

De set bestaat uit 3 delen: de broek, de top en de vest. Ze zijn gemaakt van een zachte, gebreide stof en de kleur is een zacht en subtiel warm beige.

De top is het speciaalste van de set, vind ik, want de bandjes zijn gemaakt van goudkleurige schakels. Ik vind dit soort details echt fijn, want ze maken een simpele outfit toch net wat eleganter. Het enige nadeel is dat de bandjes even heel koud aanvoelen als je de top aantrekt, haha!

De broek is een vrij simpel model, met een elastiek bovenaan en onderaan. Hij heeft zakken (dat is altijd leuk om te ontdekken, vind je ook niet?) en zit heel comfortabel zonder er té onverzorgd uit te zien. Dat is volgens mij ook dé manier om een goede balans te vinden in je outfit om thuis mee te werken: het mag allemaal wat losser en zachter, maar kies voor kleding in een mooie kwaliteit zodat alles er netjes blijft uitzien.

De vest is een soort bomber van model. Hij heeft een ronde halsuitsluiting en een boord aan de onderkant. Doordat de drie items dezelfde kleur hebben en van dezelfde stof gemaakt zijn, ziet alles er heel verzorgd uit. Nog een pluspunt: je hoeft niet na te denken over combinaties!

Ik ging voor een paar witte slip-on sneakers. Deze sneakers draag ik enkel thuis, omdat ze vrij zacht en dun zijn. Doordat ze wit zijn geven ze wel een verzorgd effect. Deze sneakers heb ik al een tijdje, dus ik kon ze niet online terugvinden, maar bij Torfs vind je bijna exact dezelfde.

Set: Boutique Fashion Queens // Sneakers: Torfs

Wat is jouw ideale work from home outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.