Review: Artristry Signature Select Body Care

Je huid is je grootste orgaan, dus je kunt er maar beter goed voor zorgen. Ik vind het niet enkel belangrijk om goed voor mijn huid te zorgen, maar ook gewoon heel fijn. Ik kan echt genieten van een moment dat ik neem om mijn huid in te smeren. Daarom werd ik onlangs ook heel blij van een pakketje dat ik aankreeg. Vandaag heb ik het over drie huidverzorgingsproducten van Artistry

Review: Artristry Body Care

Ik kreeg drie producten uit hun assortiment opgestuurd: een scrub, een body wash en een crème. Vorige week had ik het al over een paar make-up producten van het merk Artistry. Daar was ik erg positief over. Het merk kende ik nog niet, maar mijn verwachtingen waren dus zeker erg hoog voor de drie producten op de foto hierboven.

Artistry Signature Select Purifying Body Cleanser, € 30,20
Artristry Signature Select Polishing Body Scrub, € 38,44
Artristry Signature Select Brightening Body Cream, € 39,81

Artristry Signature Select

Artristry Signature Select Purifying Body Cleanser

Ik hamer er vaak op: je huid reinigen is belangrijk om ze te doen stralen. De Purifying Body Cleanser reinigt de huid en helpt zo om de vochtbarrière te beschermen en uitdroging tegen te gaan. Hij ruikt superlekker, en maakt het douchen een heerlijke ervaring!

Artristry Signature Select Polishing Body Scrub

Nog dieper reinigen doe je met een scrub. De Polishing Body Scrub verwijdert dode huidcellen die je huid dof maken, waardoor je haar meteen weer doet stralen. Hij werkt ook heel goed op droge en moeilijke plekjes zoals je ellebogen en je knieën. De geur van groene bloemen en bessen maakt de ervaring van het scrubben nog aangenamer!

Artristry Signature Select Brightening Body Cream

Als ik uit de douche stap gebruik ik altijd een crème om mijn huid in te smeren. Ik gebruikte de Brightening Body Cream, die beloofde om mijn huid te doen stralen en gladder te maken, de huidtextuur te verbeteren, en de huid te voeden. En inderdaad: ik ga met al die stellingen akkoord. Mijn huid ziet er mooi en stralend uit, vooral mijn benen, wauw!

Artristry Signature Select

Conclusie

Mijn huid ziet er goed uit, met deze drie toppers. Ik ga er wel eerlijk bij vertellen: goedkoop zijn ze niet. Maar als je op zoek bent naar fijne productjes om je huid nét wat intenser te verzorgen, kan ik deze zeker aanraden.

Artistry Signature Select Purifying Body Cleanser, € 30,20
Artristry Signature Select Polishing Body Scrub, € 38,44
Artristry Signature Select Brightening Body Cream, € 39,81

Met welke producten verzorg jij het liefst je huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.