Outfit: These Boots Are Made For Walking

Tegenwoordig ben ik helemaal into laarzen. Ik heb er dit seizoen al heel wat verzameld. Lange, overknee laarzen, korte laarzen, met hak, zonder hak, ik denk dat ik nu zeker acht paar heb. Ze zijn zo fijn om te dragen. Hoewel het koud is kan ik toch mijn jurken en rokken dragen. Vandaag draag ik dus weer een paar laarzen!

Outfit: These Boots Are Made For Walking

Outfit: These Boots Are Made For Walking

Outfit: These Boots Are Made For Walking

Outfit: These Boots Are Made For Walking

Outfit: These Boots Are Made For Walking

Outfit: These Boots Are Made For Walking

Outfit: These Boots Are Made For Walking

Oh, wat hou ik van deze outfit. Ik heb altijd al een zwak gehad voor laagjes, en ik hou van de kleuren van de verschillende items die net genoeg verschillen om structuur te bieden, maar ook net niet teveel zodat alles een mooi geheel vormt.

Ik zal beginnen met mijn laarzen, want die zijn het nieuwst. Al een hele tijd was ik op zoek naar een paar bruine, suède laarzen die tot net onder mijn knie kwamen. Eindelijk heb ik ze gevonden, en ik ben er superblij mee! Ik word nog altijd blij als ik ze zie, en ik draag ze veel te weinig. Bij deze outfit vind ik ze helemaal top. Ze zijn simpel, tijdloos, en ik kan ze dragen onder jurken en rokjes, maar ook onder een skinny jeans.

Mijn mantel is van Mango. Het is een simpel en tijdloos model, net als mijn laarzen, met klepzakken, in een neutrale camel kleur. Een mooie jas is voor mij echt een item waar je in moet investeren. Zeker in ons koude klimaat, want je zal hem vaak mogen dragen.

De oversized trui die ik draag is er eentje van Boutique Fashion Queens. Ik heb al eerder items van hen getoond (hier, hier en hier) en ook deze trui is een favoriet. Hij is mooi van kleur – de koele ondertoon contrasteert met de warme ondertoon van de rest van mijn outfit – en lekker los en lang. Hij maakt mijn outfit, die anders nogal stijf zou zijn, wat meer casual en ontspannen.

Ik draag een ribfluwelen rokje van Shein. Een tijdje geleden bestelde ik een paar items waarvan dit rokje er één was. Ik vind het een supermooi rokje, maar het is wel redelijk kort. Door de trui erover te dragen voel ik mij toch wat meer op mijn gemak.

Verder draag ik een basic wit hemd en mijn beige tasje van Princely London.

Laarzen: ASOS // Mantel: Mango // Trui: Boutique Fashion Queens // Rokje: Shein // Hemd: ASOS // Tasje: Princely London


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.