Outfit: Joy

Sorry, maar ik ga mij niet laten tegenhouden door de winter om jurkjes te dragen. In mijn hoofd is het zelfs al lente, ik ben er volledig klaar voor. Om mijn benen toch een beetje warm te houden heb ik iets belachelijk maar geniaal gekocht: een panty met fleece langs de binnenkant. Zo kan ik perfect mijn jurkjes doordragen in de winter. 

Outfit: Joy

Outfit: Joy

Outfit: Joy

Outfit: Joy

Zie mij blij zijn! Ik ben echt superblij met mijn warme panty, en al helemaal omdat ik nu ook zonder problemen mijn nieuwe jurkje van Vila Joy kan dragen!

Mijn jurk is er dus eentje die ik opgestuurd kreeg van Vila Joy. Het is misschien eerder een jurkje dat je in de lente zou dragen, maar met een panty kan het zeker nu al. De kleur is donkerblauw en daardoor perfect voor dit seizoen, en de stof is ook iets dikker dan je zou denken. Hij valt ontzettend mooi en heeft een lint op de taille waardoor hij heel flatterend is.

Die panty waarover ik al zoveel verteld heb, is gewoon van AliExpress. Ik had al vaker op Facebook van die stomme reclamefilmpjes voorbij zien komen, en die panty met fleece langs binnen bleef in mijn hoofd zitten. Ik besloot om dus eens te gaan kijken en kijk: nu draag ik hem. Ik weet dat het lijkt of de panty helemaal niet zo dik is en zelfs doorschijnend is, maar dat komt dus omdat de fleece langs de binnenkant beige is. Mijn benen blijven dus heel warm, ook op de fiets, maar het lijkt wel alsof ik een doorschijnende panty draag. I know: belachelijk. Maar zo geniaal!

Mijn laarsjes heb je mogelijks al eens zien voorbij komen. Ze zijn van Steve Madden en ik heb ze deze winter al zo vaak gedragen! Ze zijn lekker warm, en ideaal voor lange wandelingen. Op de foto’s zijn ze trouwens een beetje vuil, omdat ik ermee bij de kippen ben geweest, dat kan dus ook met deze laarsjes! Thuisgekomen veeg ik het zand er gewoon van af en ze zijn weer helemaal proper. Echte toppers. Dit zijn de Filina laarsjes.

Jurk: Vila Joy // Panty met fleece: AliExpress // Laarsjes: Steve Madden

Ben jij al jurkjes aan het dragen, of vind je het nog te koud?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

 • sebastiaan schreef:

  hoi
  mooie outfit en het staat je heel goed.
  ik ben een jongen van 13 ik draag bijna altijd jurkjes met panty,s.
  ook naar school en in het openbaar.
  mvg sebastiaan

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.