Outfit: Zebra

Ik ben het weer een beetje beu. Voor mij mag de lente alvast wat vroeger beginnen. Voor mij mag het morgen alweer maart zijn. Maar er zit nog een volledige wintermaand tussen, kan je het je voorstellen? Ik geniet dus nu al éxtra hard van de dagen dat het een beetje zonnig is. We maken er het beste van!

Outfit: Zebra

Outfit: Zebra

Outfit: Zebra

Outfit: Zebra

Deze outfit is van vorig weekend. Het was toen héél even een beetje fijn weer, dus zijn Nikola en ik een beetje gaan rond wandelen in de buurt. Je zou misschien denken dat ik het warmer zou hebben met een lange broek, maar mijn zwakke plek als het op koude aankomt zijn mijn enkels. Een paar laarzen die mijn enkels warm houden is voor mij dus altijd een goed idee!

Ik draag daarom mijn hoge, zwarte laarzen, met een blazer-playsuit en een lekker warm jasje van ComeGetFashion.

Mijn laarzen zijn van Vero Moda. Ik draag ontzettend graag laarzen, en deze overknee boots zijn ideaal om te combineren met korte jurkjes. Ze zitten goed, al zakken ze nu en dan wel een beetje af. Nu ja, dat probleem heb ik bijna altijd bij overknee laarzen, dus ik kan het ze wel vergeven. Ze hebben een niet al te hoge hak, en ze lopen echt heel comfortabel.

Hoe schattig is mijn jasje? Het is van ComeGetFashion en het is echt heel warm. Er zit best een groot deel wol in, waardoor het jasje mij lekker warm houdt. Hij is beige met zwarte zebrastrepen. Het is het enige zebra-kledingstuk in mijn kleerkast, en ik vind hem wel echt heel tof.

Ik draag een iets oudere playsuit die ik een paar jaar geleden voor Nieuwjaar droeg. Sindsdien heb ik hem eigenlijk niet meer gedragen, maar ik vind het echt een supermooi stuk. Door hem te combineren met lange laarzen en een vest eroverheen wordt hij iets minder opvallend en feestelijk, en iets meer draagbaar.

Laarzen: Vero Moda // Jasje: ComeGetFashion // Playsuit: Shein

[FinalTilesGallery id=’163′]


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.