Outfit: Split Blazer

Een trend waar ik tegenwoordig erg fan van ben, is de Split trend. Je hebt ze misschien al wel voorbij zien komen: truien, broeken of blousjes in twee contrasterende kleuren, die in het midden in twee gesplitst worden. Mijn outfit vandaag volgt die trend perfect, want ik draag een blazer die langs de ene kant zwart is, en aan de andere kant een zwart-wit pied-de-poule motief.

Zeker nu ik ook eigenaar ben van een stoffenwinkel, volg ik de modetrends op de voet. Eén van de grootste trends op het gebied van mode is colour blocking, maar dan extreem. Het is speels en origineel, maar niet altijd zo gemakkelijk om te combineren. Kies jij voor een broek met twee pijpen in verschillende kleuren, of een blouse die langs de ene kant een neutrale kleur heeft en langs de andere kant een opvallende print?

Outfit: Split Blazer

Outfit: Split Blazer

Outfit: Split Blazer

Outfit: Split Blazer

Outfit: Split Blazer

Outfit: Split Blazer

Laat me beginnen met mijn blazer. Toen ik hem uitpakte, was ik meteen al heel erg enthousiast. Hij is enerzijds erg netjes en perfect voor op het werk, maar anderzijds is hij ook origineel, niet saai maar juist speels. Ik was bang dat hij er raar zou uitzien bij mij, maar ik vind dat hij echt werkt.

Mijn blazer is van Shein, de populaire en best betaalbare webshop. Ik heb al een paar keer bij hen geshopt, en mijn tip is om altijd naar de reviews te kijken van de items die je wil bestellen. Zo kan je zien hoe de items er écht uitzien, want op de foto’s van Shein zelf kan het soms een beetje verschillen. Deze blazer is echter exact zoals op hun foto’s, en de kwaliteit is echt top. Hij is mooi gevoerd en voelt stevig aan.

De broek die ik draag is van By-Bar, een merk dat ik nog niet eerder kende. Ik wilde graag een stretchy zwarte broek die een beetje flared was onderaan, en die vond ik dus bij By-Bar. Hij zit héérlijk en is best flatterend. Met een paar hakken ziet de broek er gekleed uit, maar met een paar sneakers heeft hij dan weer iets sportiefs. Een musthave!

Ik draag verder een heel simpele witte blouse van Asos. Een witte blouse is zo onmisbaar, ik draag het echt vaak. Ga op zoek naar een blouse die mooi past en die je graag draagt, want je kan er ontzettend veel kanten mee uit.

Mijn sandalen zijn een oude bekende. Het zijn mijn Carrson sandalen van Steve Madden. Ze zijn oud en vertrouwd. Ik heb ze al even, en ze zijn het perfecte paar hakken waar ik altijd naar grijp. Ik moet toegeven: urenlang wandelen is écht niet te doen met deze schoenen, maar voor de hoogte van de hak zijn ze best comfortabel.

Ook mijn handtas heb je al eens gezien. Deze is van Isabel Bernard en ik word nog altijd blij als ik hem zie. Het is zo’n elegant model, en de kwaliteit is echt geweldig. Ik kan deze tas in het rood online niet meteen vinden, maar het is het Honoré Inès model. Ik vond ze wel in andere kleuren, maar de rode lijkt overal te zijn uitverkocht.

Mijn horloge, tot slot, is er eentje van Danish Design. Ik had vorig jaar een samenwerking met dit fantastische merk, en ik ben nog steeds de grootste fan van hun prachtige horloges. Ik draag vandaag de Akilia Mini, die zilver én goud is. Het is een mooi, tijdloos horloge.

Blazer: Shein // Broek: By-Bar // Blouse: ASOS // Sandalen: Steve Madden // Handtas: Isabel Bernard // Horloge: Danish Design

[FinalTilesGallery id=’164′]

Wat vind jij van de SPLIT trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Gea schreef:

    Wauw silke, je rockt deze outfit echt. Je hebt alle items precies goed gecombineerd vind ik. Het blijft wennen de trend van twee verschillende stoffen van een trui, blazer of s-hirt, maar toch heeft het wel iets.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.