Outfit: I See The Light

Lichte kleuren dragen in de winter, ik vind dat het kan. Ik merk dat ik automatisch sneller grijp naar donkere kleuren, maar met een lichtgekleurde outfit voelt het toch altijd wat frisser en vrolijker. Daarom draag ik vandaag een lichte jeans, een witte trui, en een paar witte sneakers. 

Doorheen de week ben ik meestal aan het werk in Stoffe & Koffe, dus mijn outfit moet werk-proof zijn (we moeten heel vaak sleuren met rollen stof) maar anderzijds wil ik ook graag dat het er mooi uitziet. Eén van mijn go-to outfits is daarom een jeans met sneakers. Ik heb nu ook mijn sneaker-game een upgrade gegeven, want ik heb een paar nieuwe sneakers van Cycleur de Luxe, een van de vele merken op de webshop Van Keeken schoenen.

Outfit: I See The Light

Outfit: I See The Light

Outfit: I See The Light

Outfit: I See The Light

Ik koos voor een paar witte sneakers met bruine stukken. Het contrast tussen het wit en het bruin maakt deze schoenen speciaal, maar toch neutraal. Ze vielen me meteen op toen ik op de webshop van Van Keeken schoenen aan het rondkijken was, en toen ik ze aankreeg was ik er meteen verliefd op. Witte sneakers zijn een absolute musthave, vind ik, want ze zijn niet alleen comfortabel, maar ze doen bijna elke outfit er goed uitzien. Toch vind ik het fijn als een sneaker niet té saai is, en dat hebben deze sneakers van Cycleur de Luxe goed begrepen.

Op de hiel en de tip van de schoen zit een suède stuk, en in het midden een glad leren stuk. De schoenen zijn ontzettend stevig en voelen kwaliteitsvol aan. Een tip: deze schoenen zijn van echt leer. Zorg er dus voor dat je ze voordat je ze buiten gaat dragen eerst even behandelt tegen regen en modder, en maak ze regelmatig schoon zodat je ze zo lang mogelijk kan dragen!

Ik draag een zachte trui van Philmode. Het was de eerste keer dat ik bij deze webshop bestelde, dus ik heb een paar mooie items uitgekozen. Deze trui was meteen een favoriet. Ik ben een echte koukleum, dus vanaf het buiten wat kouder wordt, draag ik zo vaak mogelijk dikke, warme truien. Als ik dus een mooie trui tegenkom word ik altijd blij. Ik koos een trui met een gebreid motief een een hoge hals. Normaal hou ik echt niet van koltruien, maar deze hals is heel breed, waardoor het wél warmte geeft, maar me niet dat opgesloten gevoel geeft dat koltruien vaak geven. I know, ik ben raar.

Verder draag ik een hele basic mom jeans van America Today. Steeds meer verdwijnt de skinny jeans naar de achtergrond. De komende seizoenen kan je dus maar beter kiezen voor lossere modellen, met als basic de mom jeans. Een mom jeans heeft een iets lossere fit, een hoge taille, en is erg flatterend. Uitstekend voor elk figuur, en comfortabel genoeg voor elke dag. Deze jeans heeft een lichte wassing, maar mijn donkere mom jeans heb je ook al vaak voorbij zien komen!

Sneakers: Cycleur de Luxe // Trui: Philmode // Jeans: America Today

[FinalTilesGallery id=’167′]


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.