Outfit: A Walk in the Park

Op dit moment ligt er sneeuw, maar vorige week ben ik nog met Nikola gaan wandelen in het park met een jurkje. Oké, ik droog ook een met fleece gevoerde panty (hier ben ik er weer mee) en een paar warme laarsjes, maar toch. Een jurkje! Vandaag toon ik je graag die outfit.

Ik heb vorige keer ook al verteld over mijn panty met fleece langs de binnenkant, maar deze keer draag ik er eentje in huidskleur. Nu ja, iemands huidskleur, zeker niet die van mij, maar het idee vind ik wel super!

Outfit: A Walk in the Park

Outfit: A Walk in the Park

Outfit: A Walk in the Park

Outfit: A Walk in the Park

Outfit: A Walk in the Park

Mijn jurk combineert twee trends van het moment: schouderaccenten en plooien op de taille. Ik hou van deze jurk omdat hij veel structuur heeft. Op het eerste zicht is het een simpele beige blousejurk, maar er zijn een paar kleine details die hem interessant én flatterend maken. De schouders lijken schoudervullingen te hebben die een beetje verder dan de schouder reiken, maar dat is niet zo. Het is een extra stukje stof dat net wat extra’s geeft aan mijn schouders, zonder er te overdreven uit te zien.

Verder zitten er op de taille een paar plooien, waardoor de jurk mooi aansluit op mijn taille. Het is een model dat ik al vaker voorbij heb zien komen. Terecht, vind ik, want het is een heel flatterend model. Deze jurk is trouwens van Shein, en als je mijn code Silke1 gebruikt, krijg je 10% korting vanaf €19!

Ook mijn witte laarsjes heb ik even geleden bij Shein besteld. Ik wilde heel graag dit soort witte regenlaars-achtige schoenen, en deze vond ik super. Ze zijn lekker comfortabel en er zit ook een soort heuptasje bij dat je rond de schoenen kan doen. Dat laatste klinkt misschien wat raar, en dat is het eigenlijk ook. Daarom heb ik ze er meteen af gehaald, haha.

Ik draag opnieuw een panty met fleece langs de binnenkant, en ook deze huidskleurige variant is van AliExpress. Ik vond hem eigenlijk nergens anders, dus ik besloot hem gewoon weer daar te kopen. Ik moest helemaal niet lang wachten tot hij aankwam, dus hij is goedgekeurd! Deze panty is eigenlijk eerder een legging, want ik koos deze keer voor eentje zonder voetjes.

Jurk: Shein // Laarsjes: Shein // Panty: AliExpress


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.