Zelf gellak zetten met Mistero Milano

In maart mogen de nagelsalons weer open, maar tot dan zullen we het nog even zelf moeten doen. Ik vind het belangrijk dat mijn nagels er altijd netjes uitzien. Een gellak is de ideale manier om je nagels lang mooi te houden. Gellak kan 2 tot 4 weken blijven zitten, en bladert niet af zoals gewone nagellak. Ik probeerde de producten van Mistero Milano om zelf gellak aan te brengen op mijn nagels!

Mistero Milano

Bij Mistero Milano kan je alles voor je manicure vinden, of je nu professioneel bent of particulier. Hun producten worden door veel nagelstylisten gebruikt, en ze beloven dan ook een topkwaliteit. Ik ben tegenwoordig wel grote fan van gellak, dus ik wilde graag hun gellak producten uittesten.

Mistero Milano

Ik kreeg hun UV-lamp opgestuurd, samen met een aantal producten om mijn gellak te doen slagen. Van links naar rechts zie je de Elegant Choice handcrème, de Nail Prep, de Primer, de Elastic Base, de Quick No Wipe Top, en dan drie kleuren: Light BeigeHolo-Lolo en Peace and Love.

Weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Geen nood! Op hun website vind je een stap-voor-stap uitleg hoe je gellak moet aanbrengen. 

Ik heb ondertussen al een heel klein beetje ervaring in het aanbrengen van gellak bij mezelf, maar toch is het nog altijd een uitdaging. Ik bereidde mijn nagels voor en ging aan de slag.

Mistero Milano

Ik begin met een subtiel en neutraal kleurtje. Light Beige koos ik uit omdat het een semi-dekkend kleurtje is dat een my nails but better look geeft aan mijn nagels. Heel fijn in gebruik, en geeft snel die verzorgde look. Love it! Op de foto hierboven draag ik twee laagjes en de Quick No Wipe Top.

Mistero Milano

Uiteraard moest ik ook een witte lak kiezen, want mijn vriend Nikola vindt witte nagels het allermooiste. Ik koos daarom voor Peace and Love, een witte gellak die net wat zachter en warmer is dan spierwit. Witte nagellak is altijd een beetje moeilijker om aan te brengen, maar ik vind dat het resultaat er zeker mag zijn! Op de foto hierboven draag ik twee laagjes en de Quick No Wipe Top.

Mistero Milano

En dan ten slotte mijn ultieme favoriet: Holo-Lolo. Een superglamoureuze zilveren glitternagellak. Je kan zelf kiezen hoe dekkend je hem wil. Ik ging voor twee laagjes en ik ben hélemaal weg van het effect. Met de Quick No Wipe Top worden de glitters mooi vastgezet en daardoor voelen mijn nagels ook niet ruw aan (dat haat ik altijd zo aan glitternagellak).

Mistero Milano

Mijn mening

Ik heb de gellak van Mistero Milano ondertussen al vier keer gebruikt, en ik moet zeggen dat ik er erg over te spreken ben. De producten werken goed, blijven supergoed zitten en zijn gemakkelijk in gebruik. Ik ben zelf niet zo handig met het lakken van mijn nagels, maar ik kan je verzekeren: met de producten van Mistero Milano lukt dat elke keer heel goed.

Mistero Milano

Conclusie

Kan je niet wachten om je eigen gellak aan te brengen? Dan kan ik je de producten van Mistero Milano zeker aanbevelen. Ze hebben ontzettend veel mooie gellakkleurtjes en hun producten zijn steengoed. Je kan bij Mistero Milano ook verschillende starterssets aankopen (met of zonder lamp) en zelfs mini’s van hun producten om ze eerst zelf eens uit te testen.

Bovendien zijn hun producten ook scherp geprijsd. Voor de meeste van hun kleurtjes betaal je €9,95, met een paar uitzonderingen, en dat is best betaalbaar voor gellak. En al helemaal voor lakjes van zo’n fijne kwaliteit. Ik ga alvast eens kijken om nog een paar kleurtjes aan te schaffen! Welk kleurtje vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.