Outfit: Brown

Bruin is echt mijn favoriete kleur voor kleding op het moment. Vandaag kan ik dat echt niet verbergen. Mijn outfit is erg neutraal, met veel bruine tinten. Het is de ideale outfit voor een zonnige dag (maar wel eentje zonder sneeuw, want daar zijn mijn hakken net wat te hoog voor).

Outfit: Brown

Outfit: Brown

Outfit: Brown

Outfit: Brown

Outfit: Brown

Outfit: Brown

Outfit: Brown

Ik zei het toch? Veel bruin! Maar op de een of andere manier is het toch niet te veel.

Mijn blazer is er eentje van Shein. De exacte blazer is helaas uitverkocht, maar ik vond er wel eentje die er heel erg op lijkt. Ik koos voor een double breasted blazer, want die zijn iets meer relaxed van fit en zijn ideaal om als jasje te dragen over een trui.

Ook de trui die ik eronder draag is van Shein. Het is een colourblock variant met bovenaan een strook wit, daaronder een strook camel en daaronder een strook bruin. De trui heeft een ronde hals, en de mouwen zijn poffig met onderaan een stuk dat wat strakker zit. Hij valt heel mooi en is lichtjes oversized.

Ik draag mijn favoriete jeans van The Odenim. Ik heb het er al eerder over gehad, maar ik wil het graag nog eens zeggen: deze jeans is echt de beste jeans die ik ooit heb gehad. En bovendien is hij ecologisch verantwoord! The Odenim is zeker een merk dat je moet leren kennen als je op zoek bent naar een nieuwe jeans.

Mijn laarzen, vervolgens, die zijn van Billi Bi. Ik was al heel lang op zoek naar een paar perfecte bruine laarzen, en deze zijn echt perfect. Ze zijn perfect van kleur, perfect van hoogte, perfect van hak, I love them.

De tas die ik draag op de foto’s is een superschattig en mooi model, maar helaas is hij niet van mij. Mijn zus Floor scoorde hem tweedehands, dus ik weet niet van waar hij is. Maar wat is hij schattig, hé!

Blazer: Shein // Trui: Shein // Jeans: The Odenim // Laarzen: Billi Bi // Tasje: van mijn zus

Wat is jouw favoriete kleur van het moment?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.