Simba-update: een paar kattenfoto’s

Liefhebbers van zwarte katten, vandaag heb ik goed nieuws voor jullie: ik maak zo veel foto’s van Simba dat ik ze soms gewoon even snel moet delen. Vandaag dus niks interessants, alleen een paar foto’s van de liefste kat in de wereld.

Ik moet toegeven: het is echt moeilijk om foto’s te maken van een volledig zwarte kat. Heel vaak zie je gewoon een zwarte vlek met eventueel een roze tongetje of twee felgele oogjes. Toch vind ik dat ik onlangs een erg geslaagde fotoshoot heb gehad met Simba.

De foto hierboven links is er ééntje uit de reeks. Het licht zat juist, Simba was de hele tijd heel schattig aan het doen, en er zijn een paar foto’s waar je hem echt goed kan zien in al zijn zwarte, glanzende glorie.

In het midden zie je hoe Simba meewerkt aan een campagne voor ZenSylk. Het verstuivertje zit nog steeds in het stopcontact, en ik ben er nog steeds over te spreken (en Simba ook).

Rechts zie je een typisch beeld bij ons thuis: er komt een pakje aan, en Simba benoemt de nieuwe doos tot zijn mandje. En of hij er nu in past of niet, dat maakt voor hem niet uit.

Links zie je nog een voorbeeld van een doos waar hij niet echt in past maar wel in wilt. Het is echt ongelooflijk.

In het midden een schattige snoezige foto. ’s Avonds in de zetel is hij het meest op z’n gemak, want dan kan hij met ons allebei knuffelen. Meestal ligt er dan ook nog een zacht dekentje waar hij zich lekker in kan leggen. Ik hou zo van dit beestje.

Rechts een foto van Simba die op tafel zit, en deze blik betekent: streel mij want ik ben een knuffelpoes.

Nog twee snoezige foto’s. Links zie je Simba die in slaap is gevallen. Ik vind het zo schattig als hij met zijn hoofdje naar achter ligt en zijn kinnetje een beetje naar beneden valt en zijn tandjes tevoorschijn komen.

Rechts zie je onze kleinerd in de zetel liggen, lekker ingepakt in een dekentje.

Hierboven zie je links hoe handig het werken is met zo’n knuffelpoes in huis. Als ik thuis werk, komt meneer stipt om 11u op mijn bureau zitten en legt hij zich goed in de weg. Het liefst op mijn toetsenbord, maar ook op mijn armen ligt hij graag.

In het midden zie je hem stiekem op een stoel aan de tafel zitten. Hij denkt dan dat niemand hem ziet – en dat is ook bijna zo – en dat hij stiekem op de tafel kan glippen.

Rechts zie je de reactie van Simba toen het een paar weken geleden voor de eerste keer begon te sneeuwen. Dat had hij volgens mij nog nooit gezien (vorig jaar heeft het niet gesneeuwd, toch?) dus we waren heel even op het terras gegaan – dat vond hij te koud – en dan is hij op de vensterbank gaan zitten om naar buiten te kijken.

Binnenkort nog meer foto’s van Simba!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.