Mijn nieuwe juwelen van Xoo

Juwelen kunnen een outfit naar een hoger niveau tillen. Ik hou van mooie sieraden, en toen ik bij Xoo een paar juweeltjes mocht uitkiezen was ik daarom erg enthousiast. Vandaag wil ik je daarom mijn nieuwe juwelen laten zien, maar ik wil je ook wat meer vertellen over het merk én hoe jij de juiste juwelen voor jezelf kan uitkiezen. 

Mijn nieuwe juwelen van Xoo

Ik begin met een heel mooie, fijne ketting met twee cirkels. Deze ketting is gemaakt van 925 zilver en goldplated, en hij is 41cm lang. Hij valt mooi langs mijn sleutelbeen en heeft voor mij de perfecte lengte. Ideaal om te dragen in combinatie met een mooie blouse. Ik draag deze ketting op de foto alleen, maar hij is ook echt heel fijn om te combineren met andere halskettingen voor een gelaagd effect.

Ik koos voor de gouden variant, maar deze is er ook in het zilver. Als je niet goed weet of jij moet kiezen voor gouden of zilveren juwelen, bij deze mijn persoonlijke tip:

Ze zeggen dat je kan zien aan je aders of aan de kleur van je haar of je gouden of zilveren juwelen moet dragen. Ik vind dat je vooral moet kijken naar wat je zelf mooi vindt. Zelf draag ik zowel zilveren als gouden juwelen, afhankelijk van waar ik zin in heb of wat ik die dag aan heb.

Ik probeer wel om goud en zilver niet te veel te mixen. Ik kijk dan bijvoorbeeld ook naar mijn horloge, de gesp van mijn riem en de details aan mijn handtas. Zijn die goud, dan kies ik voor gouden juwelen, of andersom. Door ervoor te zorgen dat je juwelen zijn afgestemd op je outfit, ziet je outfit er meer uit als één geheel en zie je er automatisch stijlvoller uit.

Klik hier om deze ketting te bestellen!

Mijn nieuwe juwelen van Xoo

Mijn tweede keuze was deze wat kortere ketting met een balletje. Ik koos opnieuw voor goud, want tegenwoordig draag ik het liefste goud. Opnieuw is dit een ketting die prima alleen kan gedragen worden, maar ook in combinatie met andere kettingen is hij perfect. Net omdat hij zo simpel is, kan je hem met eender wat combineren.

Weet je niet goed hoe je moet beginnen om meerdere kettingen te combineren? 

Het is eigenlijk heel simpel. Kies een paar kettingen uit die je mooi vindt, en voilà: je gelaagde ketting is een feit. Er zijn een paar dingetjes waar je rekening mee kan houden om de combinatie perfecte te maken. Zo kan je best beginnen met één ketting die wat opvallender is, en daar de andere, subtielere kettingen rond kiezen. Probeer ook om voldoende contrast te bieden, door bijvoorbeeld een iets dikkere ketting te combineren met een fijner model. Kies voor ofwel enkel gouden ofwel enkel zilveren kettingen (tenzij je écht voor een statement gaat), en laat ruimte voor negative space. Met dat laatste bedoel ik dat less is more zeker een goed mantra is dat je in je hoofd kan houden bij het samenstellen voor je gelaagde ketting. Zo krijg je een stijlvolle look!

Klik hier om naar deze ketting te gaan!

 

Tot slot koos ik ook nog een paar asymmetrische oorbellen. Het is een paar dat aan de ene kant uit één boogje met steentjes bestaat, en langs de andere kant uit twee boogjes: ééntje met en ééntje zonder steentjes. Ik hou van asymmetrie, en in mijn oorbellen vind ik dat het een subtiel extraatje geeft. Je kan er natuurlijk voor kiezen om twee oorbellen in één oor te dragen, als je twee gaatjes hebt, of ééntje in elk oor zoals ik heb gedaan.

Even voorstellen: Xoo.nl

Nu je een smaakje hebt gekregen van de juwelen die ik bij Xoo tegenkwam, ben je waarschijnlijk benieuwd naar deze webshop. Xoo.nl is een webshop die is opgestart door juwelen-lovers, en dat is altijd een goed begin. Liefde voor je eigen product resulteert vaak in goede kwaliteit, én goede service. Bij Xoo vinden ze de kwaliteit van de juwelen ontzettend belangrijk, maar ze vonden het vanaf het begin ook belangrijk dat de juwelen betaalbaar waren. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen kan stralen in mooie, stijlvolle en tijdloze juwelen.

Daarnaast is het ook een webshop waar je elke week naar terug kan komen. Wekelijks voegen ze nieuwe items toe waar je verliefd op kan worden. Ze volgen de laatste trends op de voet, en verzekeren je ervan dat je altijd mee bent met de nieuwste mode. De productie gebeurt op kleine schaal, dus wees er snel bij als je iets vindt dat je wil hebben.

Bij Xoo doen ze trouwens ook alles zelf. Ze kiezen helemaal zelf de juwelen uit, en testen ze ook uitgebreid zodat enkel de allermooiste juwelen van de beste kwaliteit op de webshop komen te staan. Bestel voor 17 uur en je juwelen worden dezelfde dag nog verzonden, en vanaf €50 is de verzending gratis.

Ik kon zelf de proef op de som nemen, en bestelde de drie juwelen die je hierboven ziet op hun webshop. Alles ging heel vlot, en al heel snel kreeg ik de juwelen aan. Ze zaten netjes verpakt, en elk juweel zat in een mooi doosje zodat het uitpakken extra leuk was én de juwelen mooi beschermd waren. Over de kwaliteit van de juwelen ben ik ook erg onder de indruk: ze voelen stevig aan, alsof ze van een luxe merk zijn. Mijn favoriet is de ketting met de twee cirkels, die heeft echt iets heel stijlvols en is zo fijn van kwaliteit.

Win €250 aan juwelen bij Xoo.nl

Zelf benieuwd geworden naar de juwelen van Xoo? Dan heb ik super leuk nieuws voor je! Op hun Instagrampagina kan je maar liefst €250 budget winnen om te shoppen op hun website. Is dat niet geweldig? Klik hier om naar de Instagrampagina van Xoo.nl te gaan, en in het geval dat je wint: stuur me zeker een foto van jouw mega-bestelling met juwelen!

Wat vind jij van mijn keuze? Welke juwelen zou je zelf kiezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.