Skingoals met L’Oréal Paris Accord Parfait

Ik wissel regelmatig van foundation, en nu en dan kom ik er eentje tegen die ik echt fijn vind, en dan komt die mee in mijn dagelijkse lade. Er zijn een aantal dingen die ik belangrijk vind aan een foundation. Daarom vind ik het fijn om nieuwe formules uit te testen, en dat doe ik vandaag ook. Ik probeerde de L’Oréal Paris Accord Parfait Foundation én concealer uit.

Erg belangrijk is dat de kleur van je foundation goed zit. Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je de juiste kleur aan het kiezen bent. Zo moet je letten op de ondertoon (is jouw huid warm, koel of neutraal van ondertoon?) en ook moet de kleur van je foundation mooi matchen met je nek en décolleté. Bij mij is dat soms het moeilijke, want ik draag op mijn lichaam altijd een laagje zelfbruiner, waardoor mijn gezicht net wat lichter is dan mijn lichaam.

L'Oréal Paris Accord Parfait

Met de foundation van L’Oréal Paris Accord Parfait wordt het kiezen van de juiste kleur een makkie. De foundation versmelt namelijk perfect met de huid en past zich aan aan de kleur en textuur van jouw huid.

L’Oréal Paris Accord Parfait Foundation, € 16,99
L’Oréal Paris Accord Parfait Concealer, € 13,99

Ik ging voor de kleur Golden Beige, en hoewel het moeilijk is om online de juiste kleur uit te kiezen, vond ik dat hij er in het flesje alvast veelbelovend uitzag.

De formule bevat micropigmenten, waardoor je een mooi homogeen resultaat krijgt. Hij heeft een medium dekking en belooft een natuurlijk effect. Bovendien houdt hij je huid 8 uur lang gehydrateerd.

Bij de L’Oréal Paris Accord Parfait Foundation hoort ook een concealer. De Accord Parfait Touche Magique concealer is verrijkt met hyaluronzuur waardoor hij verzorgt én egaliseert. Het is dus een concealer én een oogcrème.

Gebruik de slider om het verschil te zien. Links zie je mijn huid zonder make-up, en rechts mijn huid met de L’Oréal Paris Accord Parfait Foundation én Concealer.

Zoals je kan zien egaliseert hij mooi en geeft hij een natuurlijk effect. De kleur is iets warmer dan mijn eigen huidskleur, maar daardoor matcht mijn gezicht dan weer iets beter met de rest van mijn lichaam. De formule versmelt inderdaad heel mooi met mijn huid, waardoor het niet lijkt alsof ik make-up draag.

Op de foto hierboven heb ik mijn make-up helemaal afgemaakt. De foundation zit mooi en werkt mooi met de andere producten die ik gebruik, én hij blijft ook lang zitten.

Conclusie

De L’Oréal Paris Accord Parfait Foundation is een hele fijne foundation met een medium dekking die toch een natuurlijk resultaat geeft. Hij blijft goed zitten, trekt niet in de lijntjes en gaat ook niet vlekken. Als je een normale of droge huid hebt, is dit een perfecte foundation voor jou. Heb je eerder een vette huid? Dan is hij misschien nét wat te glanzend. Sla hem dan misschien over, of poeder hem goed af zoals ik doe.

Ook de L’Oréal Paris Accord Parfait Concealer is erg fijn. Hij verzorgt de huid onder mijn ogen, en frist lichtjes op zonder een cake-achtig laagje achter te laten op mijn huid. Hij trekt niet in de fijne lijntjes rond mijn ogen, maar geeft eerder een verfrissend effect aan mijn blik. Heb je veel last van donkere kringen? Dan heeft deze concealer misschien wat te weinig dekking, maar als je gewoon een oplichtend effect wilt, dan is deze écht een aanrader.

L’Oréal Paris Accord Parfait Foundation, € 16,99
L’Oréal Paris Accord Parfait Concealer, € 13,99


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.