Outfit: Fitt

De ideale manier om jezelf te motiveren om te sporten? Een mooie sportoutfit. Dat vind ik, tenminste, dus ik was erg geïnteresseerd toen ik van FittWear een outfit mocht kiezen. Ik ging voor een legging en top die matchen, en die ook nog eens mijn lichaam “shapen”.

Fitt is gestart door Sammie, die ontzettend enthousiast is over gezond eten en sporten. Haar redenering: de juiste sportkleding met een goede pasvorm en die goed blijft zitten en niet doorschijnt heeft een positief effect op jouw zelfvertrouwen, uitstraling en prestaties. En dat klopt! Op zoek naar een goede sportoutfit? Dan is Fitt zeker een aanrader!

Ik ging voor de Contour Seamless legging en bijbehorende top in grijs. Ik was heel erg aan het twijfelen, want ze hebben een aantal kleurtjes die ik ook ontzettend graag zou dragen, maar ik vond dat ik het best kon beginnen met een neutraal setje.

De legging heeft een hele hoge taille, die erg stevig is en ondersteuning biedt terwijl hij ook mijn contour mooi onder controle houdt. Hij zit goed strak, maar geeft toch heel veel bewegingsruimte. Ik kan diep squatten zonder dat de legging ook maar enigszins doorschijnend wordt. Dat is iets dat ik erg belangrijk vind bij leggings, en dat veel sportmerken moeilijk vinden om te bereiken. Goede punten, dus, FittWear!

Ik koos voor een crop top met lange mouwen. Hoewel het topje kort is, zie je niet heel veel van mijn buik doordat de legging zo’n hoge taille heeft. Nu het winter is (jep, ik had het écht wel even koud in de sneeuw) zijn lange mouwen toch wel net iets aangenamer, en bij deze top zitten er duimopeningen aan de mouwen zodat alles zeker goed blijft zitten.

Mijn witte sneakers zijn van Puma. Het is een van mijn favoriete paar schoenen, en ze zijn ook ideaal voor een workout!

Legging: FittWear // Top: FittWear // Sneakers: Puma


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.