Sony Draagbare Bluetooth Speaker met Extra Bass XB23

Ik hou van een streepje muziek. Ik kan echt genieten van muziek en ik ben ook wel het type dat naar heel veel verschillende genres luisteren. Nu eens luister ik popmuziek, dan weer kleinkunst, soms klassiek en soms jazz. Ik hou er ook van om nieuwe muziek te leren kennen. Maar één ding vind ik zeker: een goede speaker heb je nodig!

Bij mij thuis heb ik geen grote geluidsinstallatie, en dat vind ik ook niet nodig. Ik heb méér dan genoeg aan een fijne draadloze speaker, en al helemaal als die de kwaliteit van mijn nieuwe Sony Draagbare Bluetooth Speaker met Extra Bass XB23 biedt. 

Met een broer die contrabas speelt en die tegenwoordig ook online concerten geeft, is het belangrijk om de bassen goed te kunnen horen. De SRS-XB23 is daar de ideale speaker voor. Krachtig en rijk geluid, waar je maar wilt. De lage tonen worden duidelijk hoorbaar en het basgeluid wordt mooier.

Nog een pluspunt is dat hij heel klein en super draagbaar is, zeker voor hoe fijn de geluidskwaliteit is. Het is daarom ook een perfect apparaat voor tijdens het kamperen (hij past namelijk in de bekerhouder van een kampeerstoel) of op een festival (want je kan hem ook ophangen aan het riempje).

De speaker heeft een X-Balanced Speaker Unit, wat betekent dat hij geen rond diafragma heeft. De rechthoekige vorm zorgt voor een groot speakerdiafragmabereik, waardoor de geluidsdruk wordt vergroot voor een krachtigere bas. Deze vermindert ook driver-excursion maar behoudt dezelfde geluidsdruk voor minder vervorming.

In mensentaal: je kan de muziek horen zoals hij écht bedoeld is. Het lijkt alsof je in dezelfde ruimte staat als de muzikanten.

De rechthoekige vorm zorgt voor een groot speakerdiafragmabereik, waardoor de geluidsdruk wordt vergroot voor een krachtigere bas. Deze vermindert ook driver-excursion maar behoudt dezelfde geluidsdruk voor minder vervorming.

Behalve het uitstekende geluid heeft de SRS-XB23 nog enkele troeven. Zo is hij water- en stofbestendig en is hij zelfs wasbaar. Neem hem dus mee naar het strand, want hij kan prima tegen het zand én hij is waterdicht. Bovendien is de speaker schokbestendig, dus hij kan zeker tegen een stootje.

De batterij houdt het tot wel 12 uur lang uit, en zelfs met de EXTRA BASS-modus kan hij wel 10 uur lang blijven doorgaan. Dat is waarschijnlijk langer dan jij het feesten kan volhouden! Je kan hem zowel horizontaal als verticaal zetten, zodat hij overal past. Ik vind hem verticaal het mooist, en jij?

En dan een laatste pluspuntje: hij is verkrijgbaar in vijf kleuren. Kies voor zwart als je een neutrale speaker wilt, taupe als je een lichtere subtiele kleur wilt, blauw als je hem vooral bij het water wil gebruiken, groen voor op de camping, of zoals ik deed: koraalrood voor een klein spatje kleur.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website van Sony.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.