Kom de lockdown door met Radbag!

De hele coronasituatie begint me zo stilaan de strot uit te komen. Het is nu al bijna een jaar geleden dat alles begon, en de verveling begint toe te slaan. Geef toe: soms heb je toch zin om iets anders te doen dan die zoveelste wandeling. Ik bestelde bij Radbag een aantal items die de lockdown net iets plezieriger maken!

Ik heb eigenlijk niet echt te klagen. Ik ben gezond, net als mijn familie en vrienden, het gaat goed met mijn job en ik vind het stiekem zelfs leuk dat mijn vriend Nikola zo vaak thuis is nu hij moet telewerken. Toch zijn er momenten dat ik het gewoon moeilijk heb met deze situatie. Ik denk dat iedereen dat wel herkent: een coronadipje, dat je soms wat neerslachtig bent omdat je weinig leuke dingen kan doen en er geen perspectief is.

Op zulke momenten kunnen kleine dingen het verschil maken. Ik toon je vandaag drie items die ik vond bij Radbag, en die de coronamoeheid tegengaan!

Kom de lockdown door met Radbag!

Een miniprojector!

Als er iets is dat ik sinds de coronacrisis nog veel meer doe dan ervoor, is het wel series en films zien. Wij hebben thuis geen tv, en op zich hoeft die er voor mij ook niet te komen. Maar als ik samen met Nikola een film wil zien, is het wel leuker als we niet naar ons laptopscherm moeten kijken. Deze miniprojector kan de film op een muur projecteren. Hij is heel klein en je kan hem dus ook gemakkelijk meenemen. Zo kan je nu eens iets op de muur van de woonkamer projecteren, en dan weer kan je de projector meenemen in je bed en je film op het plafond van je slaapkamer projecteren.

Miniprojector voor smartphone, € 69,95

Kom de lockdown door met Radbag!

Een melkwegstelsel-puzzel!

Het is misschien seutig, maar ik vind het zo leuk om te puzzelen! Vorig jaar heb ik Nikola een puzzel voor zijn verjaardag gegeven met een Porsche op, en het was echt heel tof om hem samen in elkaar te puzzelen. Deze keer ging ik voor een NASA puzzel met een foto van de melkweg. Hij is verkrijgbaar in een paar kleurtjes, maar deze vond ik het allermooist. Het is echt een 2-in-1 product, want het is ten eerste heel leuk om in elkaar te zetten, maar zodra hij klaar is kan je hem inkaderen en ophangen.

Melkwegstelsel NASA puzzel, € 22,95

https://www.radbag.be/lichtgevend-mondmasker-store-12

Een lichtgevend masker!

Ik sluit af met een lichtgevend mondmasker. Hoe belachelijk leuk is dat? Ik kwam dit lichtgevend masker tegen dat je kan instellen op verschillende kleuren en zelfs kan laten knipperen. Ondertussen ben ik het al gewoon om altijd een mondmasker te dragen, maar toch is het niet echt iets dat mij blij maakt. Dit opvallende mondmasker ziet er niet enkel superfeestelijk uit, maar het is ook nog eens kei veilig als ik in het donker naar huis fiets.

Lichtgevend mondmasker, €29,95

Welke kleine dingetjes maken de coronacrisis voor jou net iets leuker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.