Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick

De nieuwste lip-innovatie van Bourjois is de Rouge Velvet Ink lipstick. Het is een vloeibare lipstick die mat opdroogt, comfortabel aanvoelt en tot wel 24 uur blijft zitten. Ik kreeg alle 18 kleuren opgestuurd, en toon je ze vandaag met veel plezier!

Ik kreeg een superschattig doosje opgestuurd met alle kleuren van de Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick. Het doosje is gepersonaliseerd en ziet er echt supercute uit, maar ook de lipsticks in de doos zien er heel mooi uit.

Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick

De Bourjois Rouge Velvet Ink lipsticks zitten in een stijlvolle huls, met een platte lipgloss-applicator. Toen ik de lipsticks voor de eerste keer zag, was ik al erg benieuwd naar ze. Ik vind de verpakking supermooi, maar ook de kleuren spreken me meteen aan!

De Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick is verkrijgbaar in 18 kleuren. Ze hebben een inkt-achtige pigmentatie, en blijven ontzettend goed zitten. Nu ik bijna elke dag een mondmasker op heb, wil ik zeker een lipstick die goed blijft zitten. De Bourjois Rouge Velvet Ink lipsticks zijn transfer-proof, dus er zit nooit lipstick op mijn mondmasker.

Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick

Dit zijn de eerste zes kleurtjes. Van links naar rechts zie je:

 • 1 – Beige de Jour
 • 2 – Belle Inco’Nude
 • 3 – Rode Me Tender
 • 4 – Mauve Sweet Mauve
 • 5 – Pralinette
 • 6 Rose en Merveille

Ik wil het ook nog even hebben over de kwaliteit. De finish is volledig mat, en de lipsticks dekken over het algemeen erg goed. Ik heb op de foto hierboven één veegje van de kleur aangebracht. Je kan zien dat de meeste kleurtjes perfect dekken, maar dat er een paar tussen zitten die misschien nog een laagje kunnen gebruiken.

De lipsticks zijn erg comfortabel. Ze drogen mat op, maar ze drogen mijn lippen niet uit. Je voelt ze niet zitten op je lippen. Ze voelen als een tweede huid. Ik kan de Rouge Velvet Ink lipsticks perfect de hele dag door dragen, en ’s avonds zit de lipstick er nog steeds perfect op én voelen mijn lippen niet droog aan.

1 – Beige de Jour

Ik begin met de allerlichtste tint uit de lijn. Beige de Jour is en hele lichte nude tint met warme ondertoon. Hij dekt best mooi, zelfs over mijn sterk gepigmenteerde lippen. Ik draag zelf niet graag hele lichte tinten, maar omdat deze kleur een warme ondertoon heeft ziet het er nog wel oké uit.

Dit is een ideaal kleurtje als je op zoek bent naar een hele lichte kleur met een warme ondertoon.

2 – Belle Inco’Nude

Een mooie nude tint, die iets donkerder is dan Beige de Jour. Voor mij is Belle Inco’Nude de perfecte nude lipkleur. Hij dekt perfect en heeft een flatterende warme ondertoon.

3 – Rode Me Tender

Een lichtroze nude kleur. Rode Me Tender is één van mijn favoriete kleurtjes uit de Rouge Velvet Ink lipstick lijn. Hij is licht, maar niet te licht, en de kleur is roze met een subtiel koele ondertoon. De kleur licht mijn huidskleur mooi op. Ik vind hem prachtig!

4 – Mauve Sweet Mauve

Mauve Sweet Mauve is een roze kleur met een koele ondertoon. Hij is een beetje donkerder dan Rode Me Tender, en iets paarser. Het is een hele gesofisticeerde kleur, die een neutrale maar subtiele kleur aan je lippen geeft.

5 – Pralinette

Kleur nummer 5 is Pralinette, een pralinebruine, medium kleur. Hij heeft een koele ondertoon, maar blendt mooi met huidskleur. Hij dekt perfect en blijft goed zitten.

6 – Rose en Merveille

Een oranje-roze kleur. Rose en Merveille is voor mij het meest neutrale kleurtje. Een echt My Lips But Better tintje, een medium kleur met een neutrale tot warme ondertoon. Eén van mijn favorieten!

Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick

Ik ga verder met de volgende zes kleuren:

 • 7 – Fushia Cha Cha
 • 8 – Coquelic’Hot
 • 9 – Rouge à Rêves
 • 10 – Re(d)belle
 • 11 – Raisin-terdit
 • 12 – Belle Brune

7 – Fushia Cha Cha

Met de zevende kleur beginnen we aan de fellere kleurtjes. Fusha Cha Cha is een felroze kleurtje dat knalt op de lippen, maar dat alles zonder overdreven te zijn!

8 – Coquelic’Hot

Een rode kleur met een warme ondertoon is Coquelic’Hot. Hij is oranje-rood, en dus de perfecte rode lipkleur als je liefst een warme ondertoon draagt!

9 – Rouge à Rêves

Nog steeds een warme ondertoon, maar veel minder uitgesproken. Rouge à Rêves is een neutrale rode tint om van te dromen.

10 – Re(d)belle

Als je houdt van een vamp-look, is deze Re(d)belle echt iets voor jou. Het is een donkerrode lipstick, die ideaal is voor een romantische date!

11 – Raisin-terdit

Een paarse lipstick met een koele ondertoon. Raisin-terdit is een medium tot donkere tint waarmee je een statement maakt!

12 – Belle Brune

Ik denk dat Belle Brune de donkerste tint uit de lijn is. Het is een donkerbruine lipstick met een neutrale tot koele ondertoon. Hij is zeker opvallend, en hij zorgt voor de nodige dosis contrast in mijn gezicht!

Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick

We zijn toe aan de laatste zes tinten:

 • 13 – Beige-Seller
 • 14 – Utaupie
 • 15 – Sweet Dar(k)-ling
 • 16 – Wine More Time
 • 17 – Grenad-dict
 • 18 – All About Brown

13 – Beige-Seller

Een lichte tint met een neutrale tot koele ondertoon? Dat is Beige-Seller. Het is een mooie en erg lichte nude lipstick, die voor velen een favoriet zal worden!

14 – Utaupie

Een lichte kleur met een zeer koele ondertoon. Utaupie is niet de beste match voor mijn huidskleur, maar het is zeker een unieke kleur. Ben je nog op zoek naar een lichte nude tint met een erg koele ondertoon? Dan is deze écht iets voor jou!

15 – Sweet Dar(k)-ling

Een hele mooie kleur is Sweet Dar(k)-ling. De kleur is een medium tint in roze met een neutrale tot warme ondertoon. Ik hou van deze kleur: hij is een beetje donkerder dan mijn lippen, en voegt wat kleur en contrast toe aan mijn gezicht!

16 – Wine more Time

Wine More Time is een warme kleur, medium donker en ook een van mijn favorieten. Ik hou van de intensiteit. Deze kleur lijkt voor mij gemaakt!

17 – Grenad-dict

Een intense, donkerpaarse lipstick is deze Grenad-dicht. Ik hou wel van een knalkleurtje, en dat is hij zeker! Hij dekt iets moeilijker dan de andere lipsticks, maar ziet er toch erg mooi uit!

18 – All About Brown

De allerlaatste kleur is een bruine tint, maar in tegenstelling tot Belle Brune heeft All About Brown een warme ondertoon. Daardoor is hij net wat zachter bij mij, en ik vind hem wel mooi.

Welk kleurtje is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.