Outfit: Winter of Lente?

Het is echt zo gek dat vorige week – toen deze foto’s genomen werden – er nog een dik pak sneeuw lag. Nu schijnt de zon en voelt het alsof we al midden in de lente zitten. Ik zou niet weten wat ik zou kiezen: zon of sneeuw, maar de afwisseling is op z’n minst gezegd interessant. Ik toon je vandaag een outfit die eigenlijk perfect is voor winters én lente-achtig weer.

Voor mij draait de seizoensovergang voornamelijk om laagjes. Laagjes zorgen ervoor dat je gemakkelijk warm blijft als het koud is buiten, maar als het even wél warm wordt kan je gemakkelijk een laagje uitdoen en dan is je outfit aangepast aan het lente-achtige weer.

Voor de rest hield ik het vrij neutraal, met een stevige skinny jeans. Ik ging op zoek naar een goede jeans bij Wenz. Dat is een webshop die ik onlangs ontdekte en waar ik al héél wat items heb gevonden die op mijn wishlist staan. Het is een Belgische website met een heel groot aanbod en hele stijlvolle jurken, jassen, truien en nog véél meer. Ze hebben een eigen merk, Amy Vermont, dat elegant, vrouwelijk en stijlvol is én de nieuwste trends volgt. Verder vindt je er ook een aantal andere merken zoals Betty BarclayNYDJOUI en meer. Oh, en ze hebben ook kleding voor mannen!

Outfit: Winter of Lente?

Outfit: Winter of Lente?

Outfit: Winter of Lente?

Outfit: Winter of Lente?

Outfit: Winter of Lente?

Ik koos dus voor een stevige skinny jeans van Wenz, en dat is het ideale item om een outfit te beginnen, vind ik. Omdat er veel sneeuw lag wilde ik graag mijn regenlaarsjes dragen, dus een skinny jeans is dan perfect omdat ik mijn broek dan in mijn laarzen kan dragen – da’s lekker warm!

Die laarsjes heb je al een paar keer gezien: het zijn mijn nieuwe laarsjes van Steve Madden. Ze zijn ongelooflijk comfortabel én stijlvol. Ze geven elke outfit een beetje een stoere toets, maar ze zijn ook waterproof en warm. Ik kan ze het hele jaar door blijven dragen!

Mijn witte truitje heb ik zelf gemaakt. Echt waar! Ik kan zelf helemaal niet goed naaien, maar ik besloot om met de hulp van mijn mama toch aan de slag te gaan. Ik koos een witte stof van ecovero – dat is een soort viscose maar dan heel duurzaam – die gebreid is en heerlijk zacht aanvoelt. Voor het model koos ik een simpele sweater, dit is de Mika trui van Fibre Mood. Toch best gelukt, niet?

Mijn jasje, ten slotte, is van Philmode. Ik heb al eerder een trui van hen getoond, en deze geruite, lichte hemd-jas is een perfect laagje om toe te voegen aan mijn winteroutfit, maar ook tijdens de warmere dagen is dit een fijn licht jasje om te dragen over een jurkje, bijvoorbeeld.

Jeans: Wenz // Laarsjes: Steve Madden // Trui: zelfgemaakt // Jasje: Philmode

Wat vind jij het leukst? Winter- of lenteweer?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.