Outfit: Beige Tracksuit

Ik heb een nieuwe favoriete outfit voor als het koud is. Het zijn er zelfs twee! Ik bestelde een tracksuit van Femme Luxe Finery in beige én zwart. Dit is de ideale outfit voor een chilldag thuis, en ik weet dat het ook écht een grote trend aan het worden is om loungewear buiten te dragen. Maar dat laatste is voor mij voorlopig nog net iets te gewaagd. 

Vandaag blijf ik dus binnen in mijn beige joggingpak, en ik geniet van de belachelijk zachte stof. Het is heerlijk om thuis te genieten van een rustig moment, of gewoon aan tafel te werken (sinds Nikola moet telewerken is het kantoor altijd bezet) in een van mijn nieuwe tracksuits. Ik draag ze regelmatig als combinatie, maar ik heb de hoodies ook al apart gedragen als ik het koud heb.

Ze zijn gemaakt van geruwde joggingstof, dus aan de binnenkant is de stof heerlijk zacht. De lusjes binnenin zijn opgeruwd en daardoor wordt de warmte goed vastgehouden. Love it!

Outfit: Beige Tracksuit

Outfit: Beige Tracksuit

Outfit: Beige Tracksuit

Outfit: Beige Tracksuit

Het is nogal logisch dat loungewear meer dan ooit op de voorgrond is gekomen. Sinds we met z’n allen thuis zitten, kiezen we vaker voor comfortabele kleding. Tracksuits zijn daardoor een echte trend geworden, en ik ben fan. Voor als ik thuis ben, tenminste. Ik weet dat er mensen zijn die een tracksuit er supercool kunnen doen uitzien, maar voor mij blijft het voorlopig een thuis-werk-outfit.

Mijn tracksuit is dus van Femme Luxe en ik heb gekozen voor de beige voor een lichtere look, en ik koos ook voor dezelfde in het zwart. Ik weet niet welke ik het leukst vind. Ze zijn allebei fantastisch. Ik vind ze zelf zalig om te dragen, maar mijn vriend is écht geen fan, haha.

Mijn sneakers zijn gewoon weer mijn oude vertrouwde Puma Carina sneakers. Het is misschien wat cliché om sneakers te dragen onder een tracksuit, maar ik vind dit gewoon de leukste manier om het te dragen.

Tracksuit: Femme Luxe // Sneakers: Puma

Heb jij ook een échte chill outfit voor thuis?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.